Je m appelle Ferdinand Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Jako, ze jestem slabo obeznany w temacie WC, to mam pytanie co kupic. Potrzebuje blok na CPU (AM2) i jakas dobra pompke w przyzwoitej cenie. W przyszlosci mam zamiar jeszcze dorzucic blok na NB. Teraz najwazniejsze - mam 100-150 zł. Da sie cos sensownego w tej cenie kupic? Moze byc uzywane i z allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Blok polecam F2S z Realitynet'u a pompka może jakiś używany Hydror z allegro :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 za ta kaske spokojnie sie wyrobisz z pompeczka i zamym bloczkiem bloczek F2S aa pompeczka np. Hydor L30@ rezem bardzo fajne rozwiazanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranken Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 (edytowane) Zamiast F2s weź F3duo (również z Realitynetu). Jest on przystosowany do procków 2 rdzeniowych, tyle że bedziesz musiał trochę dołożyc. Edytowane 23 Grudnia 2006 przez Ranken Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 ehh jakis czas temu chcialem sprzedac hydora to nikt nie chcial :D a jak juz sobie zamowilem nowy wirniczek i przerobilem nieco pompeczke to nagle wszyscy szukaja uzywanych hydorow :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Po czym ta buteleczka :?: Fajnie to wygląda :) Stabilne to to jest :?: [OT] Ładne fotki ;)[/OT] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 (edytowane) buteleczka jest od kolegi Dimka :] ...zrobil mi chlop prezent na swieta :]...a po czym ? ...nie mam pojecia :wink: wszystko jest uszczelnione i jak najbardziej stabilne Edytowane 23 Grudnia 2006 przez _Vip_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanczu Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Wygląda jak etui po wibratorze :P Ale przynajmniej ciekawie wygląda :) Gruby jest plastik w tym rezie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 swego czasu zrobilem podobny rezerwuar :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Gruby jest plastik w tym rezie? nawet bardzo gruby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...