Yahoo Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Witam Na sprzęcie jak w temacie pracuje qmpel, mówił że dzień wczesniej czyli wczoraj jak wszedł do windy 98/xp to sie komp resetował co ok 10minut, aż wkońcu wogóle nie wstał. Teraz komputer nie chce sie uruchomić, tzn zgłasza sie gf, no i zawias na "logo" płyty, reset - no i dojdzie tym razem do ładowania pamięci i zawias, po kolejnym resecie jest czarny ekran i wskaźnik mrugający w lewym górnym rogu i na tym koniec. Za każdym rozruchem jest zawias w jednym z tych miejsc. Zabrałem do siebie jego GF i ramy, gf u mnie chodzi bezproblemowo, ramy natomiast wogóle nie chciały sie wykryć, dodatkowo wziąłem mój ram do niego i o dziwo dzieje sie to samo, czyli zwiasy itp, ale raz mi normalnie wszedł do biosu, i nawet raz windows sie uruchomił i chodził normalnie, ale późenij znowu zwisy. Reszte akcesoriów z kompa wyjąłem, tzn rozruch był z ramem prockiem i grafiką, zasilacz jakiś standardowy. Za wszelkie sugestie thx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yahoo Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 czeski film...nikt nic nie wie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...