OBcY Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Szukam jakiejs drukarki ktora mozna nosic razem z laptopem. Nie musi byc bardzo szybka, ani kolorowa. Zalezy mi na rozmiarze i cenie. Z gory dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OBcY Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 heeelp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Z tego co pamiętam dsawno temu (jakies 2lata) lexmark coś takiego prezentowała ale czy weszło to do produkcji to nie wiem, looknij po stronach producentów może mają coś takiego w ofercie to zawsze możesz zamówić u dystrybutora. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 lexmark ma faktycznie jakos mala drukarke i hp nie wiem czy jeszce robia ten model 4xx (rozne modele) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamerek Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 canon sie ostatnio reklamuje sprawdz oferte Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OBcY Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 a w jakiej cenie moga byc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...