Piterix Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Witam, Przez święta chcę sobie pograć - tylko nie wiem gdzie kupić kartę 8800GTX nową, z pewną polską gwarancją, firmową (najlepiej Asus) w cenie ok.2200. Dobrze by było jeszcze w Trójmieście ;-) - ale nie jest to konieczny warunek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Tu masz Asusa z 2249zł http://allegro.pl/item150600729_asus_gefor..._premiera_.html Wystarczyło trochę poszukać :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zrobie male OT, lepiej kup PS3 :-P :-P Pzdr. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piterix Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 1. Ten Asus - już go nie ma... dzwoniłem, 2. PS3 - komputer mi potrzebny a nie play'ka ;-) - kompa mam podłączonego pod projektor, TV, amplituner, używam do filmów, gier, internetu - a PS3... nigdy nie kupię czegoś co nie ma dużej możliwości rozbudowy.... i na konsolach się kompletnie nie znam... Bardzo proszę o radę - ktokolwiek widział - ktokowliek wie - gdzie jest TERAZ dostępny normalny* gf8800 GTX ??? *Nie jakiś palit czy inny szmatex... ps. teraz mam urlop i święta - razem 11 dni - następna taka okazja nie prędko się trafi (rok... dłużej...) więc chciałbym zebrać cały zestaw do kupy, założyć WC i jeszcze w coś zagrać... POMOCY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 A co to za różnica czy Palit itd. (pomijając, że teraz taki "szmatex" robi lepsze grafy do o/c) ? Wszystkie grafy to samo, ew. inna naklejka i dołączona gra. http://allegro.pl/item151488952_8800_gtx_g...cna_karta_.html http://allegro.pl/item149299336_gigabyte_8..._premiera_.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 http://strefa24.pl/product_info.php?info=p...I--HDCP--P.html I będzie się można chwalić, że ASUS :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 tyko ze 8800GTX'y roznia sie jedynie naklejka na radiatorze i softem (gry itp.) no i wszystkie 8800 sa referencyjna konstrukcja zrobiana wlasnie przez ASUSA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker_26 Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 zajrzyj na www.skapiec.pl pozdrawiam Wesołych Świąt :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 ...lub Ceneo.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piterix Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 zajrzyj na www.skapiec.pl pozdrawiam Wesołych Świąt :)) Zajrzałem już dawno - i są - ale nie ma ;-) W 2 sklepach miały być dostępne w środę - teraz w środę po świętach... a znając życie w środę po świętach powiedzą, że w środę po sylwestrze... (taaa... w środę w grudniu po południu ;-) ) Co do tego - że każda jest referencyjną nvidi to wiem - tylko jakoś poprzednia moja karta referencyjna nvidi palita nie chciała iść nawet 5mhz więcej a msi identyczna karta poszła o 30% w górę na redzeniu i na pamięciach - i od tamtej pory jestem sceptycznie nastawiony do wynalazków w stylu palit. WESOŁYCH ŚWIĄT !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 W sumie to ma chopina racje palit takie o se coś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Ostatnio Palit kupił Gainwarda... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 (edytowane) Nie istotne, w żadnym wypadku nie przekłada się to na możliwosci ich kart. Według mnie ma rację i lepiej coś "firmowego". P.S. : Ostatnio Amd kupiło ati ;) Spróbuj tu www.arest.pl chyba, że chcesz bespośrednio z hurtu ;). "Sie dowiem się" czy mają na stanie. Edytowane 22 Grudnia 2006 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...