Skocz do zawartości
Piterix

Gdzie Teraz Kupić Gf8800 Gtx W Cenie Ok. 2200 Pln.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Przez święta chcę sobie pograć - tylko nie wiem gdzie kupić kartę 8800GTX nową, z pewną polską gwarancją, firmową (najlepiej Asus) w cenie ok.2200. Dobrze by było jeszcze w Trójmieście ;-) - ale nie jest to konieczny warunek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Ten Asus - już go nie ma... dzwoniłem,

2. PS3 - komputer mi potrzebny a nie play'ka ;-) - kompa mam podłączonego pod projektor, TV, amplituner, używam do filmów, gier, internetu - a PS3... nigdy nie kupię czegoś co nie ma dużej możliwości rozbudowy.... i na konsolach się kompletnie nie znam...

Bardzo proszę o radę - ktokolwiek widział - ktokowliek wie - gdzie jest TERAZ dostępny normalny* gf8800 GTX ???

*Nie jakiś palit czy inny szmatex...

ps. teraz mam urlop i święta - razem 11 dni - następna taka okazja nie prędko się trafi (rok... dłużej...) więc chciałbym zebrać cały zestaw do kupy, założyć WC i jeszcze w coś zagrać... POMOCY

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co to za różnica czy Palit itd. (pomijając, że teraz taki "szmatex" robi lepsze grafy do o/c) ? Wszystkie grafy to samo, ew. inna naklejka i dołączona gra.

http://allegro.pl/item151488952_8800_gtx_g...cna_karta_.html

http://allegro.pl/item149299336_gigabyte_8..._premiera_.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zajrzyj na www.skapiec.pl

pozdrawiam

Wesołych Świąt :))

Zajrzałem już dawno - i są - ale nie ma ;-) W 2 sklepach miały być dostępne w środę - teraz w środę po świętach... a znając życie w środę po świętach powiedzą, że w środę po sylwestrze... (taaa... w środę w grudniu po południu ;-) )

Co do tego - że każda jest referencyjną nvidi to wiem - tylko jakoś poprzednia moja karta referencyjna nvidi palita nie chciała iść nawet 5mhz więcej a msi identyczna karta poszła o 30% w górę na redzeniu i na pamięciach - i od tamtej pory jestem sceptycznie nastawiony do wynalazków w stylu palit.

WESOŁYCH ŚWIĄT !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie istotne, w żadnym wypadku nie przekłada się to na możliwosci ich kart. Według mnie ma rację i lepiej coś "firmowego".

P.S. : Ostatnio Amd kupiło ati ;)

Spróbuj tu www.arest.pl chyba, że chcesz bespośrednio z hurtu ;). "Sie dowiem się" czy mają na stanie.

Edytowane przez Gregor1230

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi