Arczi Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Siema, ostatnio zadzwonili do mnie z netii i poinformowali, ze w czasie swiat podwyzsza mi predkosc łącza do 1 Mbit/s, (narazie jeszcze mam 640kb/s) za taką samą cenę. Link do promocji TUTAJ. Tak sie tylko zastanawiam, czy to przyspieszenie jest tylko dla nowych userow, czy tez dla tych co juz wczesniej mieli neta. Ale wydaje mi sie ze dla wszystkie, bo ja mam od wakacji z neti i do mnie dzwonili. Nie orientuje sie moze ktos kiedy dokladnie by podwyzszyli?? :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koli84 Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Mi podwyższyli jakieś 2 tygodnie temu... na co dzień mam NET24 640, a od około dwóch tygodni 1,2Mb... A tak w ogóle to internet z netii mam już trzeci rok ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 (edytowane) A jak Ci podwyzszali to musiales cos podpisywac? czy tak poprostu Ci podwyzszyli? :-P Edytowane 22 Grudnia 2006 przez Arczimodo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koli84 Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 A jak Ci podwyzszali to musiales cos podpisywac? czy tak poprostu Ci podwyzszyli? :-P Nic nie musiałem podpisywać... ba, nawet mnie o tym nie poinformowali :huh: Poprostu coś zaszybko mi się ściągało z neta, więc weszłem we właściwości połączenia, patrze a tam zamiast 800Kb (chyba tyle było wcześniej) mam 1,2 :) Mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 No to fajnie :-P Jestem tylko ciekaw kiedy mi podwyzszą, bo dzwonili do mnie w srode, mowili ze w ciagu paru tygodni :blink: podwyzsza. Ciekawe za ile to nastąpi.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 mozecie mi powiedziec jakie ma cie pingi w grach :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-talib- Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 (edytowane) Mi podwyższyli jakieś 2 tygodnie temu... na co dzień mam NET24 640, a od około dwóch tygodni 1,2Mb... A tak w ogóle to internet z netii mam już trzeci rok ;) Też jestem abonentem Netii i przedłużyłem umowę. Niedawno także z 640 za friko przeskoczyłem na 1.2 :D Jestem zadowolony z Netii...nie ma żadnych limitów a potem zabawy w zdrapki czy co tam.Serwis pierwsza klasa;padł net dzwonie ,przekierowali mnie od razu do serwisu.Fachowiec rozmawiając ze mną zaczął coś grzebać by po chwili wszycho śmigało. Nie ma żadnych problemów z nimi. Zdrowa alternatywa dla tepsy.Dla mnie zajebioza.Polecam. Edytowane 26 Grudnia 2006 przez talib666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 jak stoi sprawa z dostępnością netii na śląsku/zagłębiu? ma ktoś? ile płacicie za to 1,2Mb? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koli84 Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 Ja jestem z Jaworzna no i mam Netie, mam też kilku kolegów/znajomych z Mysłowic, Sosnowca, Tychów, Katowic i Tarnowskich Gór którzy również mają Netie. Nie wiem jak się sprawa ma z nowymi abonentami Netii, ale ja jestem z Netią już 10 lat (w tym ok. 3 lata DSL) i za to moje 1,2Mb płace coś około 67zł (ciężko mi teraz powiedzieć bo nie mam rachunku pod ręką). No i oczywiście w przeciwieństwie do TP nie mam żadnych limitów, ani nic takiego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 Dokladny abonament miesieczny wynosi 69zł.. mi niestety dalej nie podwyzszyli neta do 1 Mbit/s, jutro do nich zadzwonie i sie spytam co i jak. P.S. Ciocia tez ma neta z netii, i jej juz podwyzszyli okolo 2 tygodnie temu... troche to dziwne... :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mission123 Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 (edytowane) A czy można mieć telefon z Netii w Elblągu? A jak nie to ile będę płacił za Netie 1Mb na 24miesiące? Edytowane 28 Grudnia 2006 przez Mission123 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Dokladny abonament miesieczny wynosi 69zł.. mi niestety dalej nie podwyzszyli neta do 1 Mbit/s, jutro do nich zadzwonie i sie spytam co i jak. P.S. Ciocia tez ma neta z netii, i jej juz podwyzszyli okolo 2 tygodnie temu... troche to dziwne... :-| Głupie pytanie, ale czy resetowałes modem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 (edytowane) Głupie pytanie, ale czy resetowałes modem? Nie nie resetowalem modemu, posiadam taki modem: W jaki sposob moge go zresetowac?? Edytowane 28 Grudnia 2006 przez Arczimodo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mission123 Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Najlepiej Arczimodo wyłącz komputer i włącz go ponownie. Powinno pomóc (przynajmniej w zretesowaniu :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Wystarczy pozbawic go prądu, czyli po prostu wyciagnac wtyczke zasilającą ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 No to dzis odlaczylem go od kompa, a nawet Mission123 napisal, ze nastepuje to tylko poprzez wylaczenie kompa, no robie to z 3 razy na dzien, i przecicez tez rano wlaczam kompa i dalej jest te 640kb/s.... :mur: Moze pomoze reinstall sterownikow od modemu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sanity1 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Witam, trzeba cierpliwie czekać ,mnie akurat zmienili na drugi dzień po telefonie ale kumpel już czeka ponad tydzień i nic. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 OK dzieki sanity, to bede cierpilwie czekał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-weS- Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Odpowiedzcie jak z tymi pingami w grach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 Oj, cos chyba nie tak jest, bo dalej mam predkosc 640kb/s.... :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pacific Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 No to zadzwon do nich i opieprz ich :D ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 Poczekam do jutra do rana, jesli nie bedzie 1 Mbit/s to chyba bede musial do nich zadzwonic...Bo kurcze zadzwonią ci powiedza ze bedzie szybszy net a tu kupa... a od tego telefonu informacyjnego juz okolo miesiąc minął Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pacific Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 Jak ty ich nie przyciśniesz to oni sprawę oleją a ty będziesz sobie mógł czekac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi Opublikowano 23 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2007 Jednak trzeba bylo troszke poczekac... :) dzis wlaczam kompa i juz mam neta 1 mb/s :D:D. Temat mozna zamknąć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...