Skocz do zawartości
Arczi

Nowa Promocja Netii

Rekomendowane odpowiedzi

Siema, ostatnio zadzwonili do mnie z netii i poinformowali, ze w czasie swiat podwyzsza mi predkosc łącza do 1 Mbit/s, (narazie jeszcze mam 640kb/s) za taką samą cenę. Link do promocji TUTAJ. Tak sie tylko zastanawiam, czy to przyspieszenie jest tylko dla nowych userow, czy tez dla tych co juz wczesniej mieli neta. Ale wydaje mi sie ze dla wszystkie, bo ja mam od wakacji z neti i do mnie dzwonili. Nie orientuje sie moze ktos kiedy dokladnie by podwyzszyli?? :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak Ci podwyzszali to musiales cos podpisywac? czy tak poprostu Ci podwyzszyli? :-P

Nic nie musiałem podpisywać... ba, nawet mnie o tym nie poinformowali :huh:

Poprostu coś zaszybko mi się ściągało z neta, więc weszłem we właściwości połączenia, patrze a tam zamiast 800Kb (chyba tyle było wcześniej) mam 1,2 :) Mb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi podwyższyli jakieś 2 tygodnie temu... na co dzień mam NET24 640, a od około dwóch tygodni 1,2Mb... A tak w ogóle to internet z netii mam już trzeci rok ;)

Też jestem abonentem Netii i przedłużyłem umowę. Niedawno także z 640 za friko przeskoczyłem na 1.2 :D

Jestem zadowolony z Netii...nie ma żadnych limitów a potem zabawy w zdrapki czy co tam.Serwis pierwsza klasa;padł net dzwonie ,przekierowali mnie od razu do serwisu.Fachowiec rozmawiając ze mną zaczął coś grzebać by po chwili wszycho śmigało. Nie ma żadnych problemów z nimi. Zdrowa alternatywa dla tepsy.Dla mnie zajebioza.Polecam.

Edytowane przez talib666

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jestem z Jaworzna no i mam Netie, mam też kilku kolegów/znajomych z Mysłowic, Sosnowca, Tychów, Katowic i Tarnowskich Gór którzy również mają Netie. Nie wiem jak się sprawa ma z nowymi abonentami Netii, ale ja jestem z Netią już 10 lat (w tym ok. 3 lata DSL) i za to moje 1,2Mb płace coś około 67zł (ciężko mi teraz powiedzieć bo nie mam rachunku pod ręką). No i oczywiście w przeciwieństwie do TP nie mam żadnych limitów, ani nic takiego :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokladny abonament miesieczny wynosi 69zł.. mi niestety dalej nie podwyzszyli neta do 1 Mbit/s, jutro do nich zadzwonie i sie spytam co i jak.

P.S. Ciocia tez ma neta z netii, i jej juz podwyzszyli okolo 2 tygodnie temu... troche to dziwne... :-|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokladny abonament miesieczny wynosi 69zł.. mi niestety dalej nie podwyzszyli neta do 1 Mbit/s, jutro do nich zadzwonie i sie spytam co i jak.

P.S. Ciocia tez ma neta z netii, i jej juz podwyzszyli okolo 2 tygodnie temu... troche to dziwne... :-|

Głupie pytanie, ale czy resetowałes modem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to dzis odlaczylem go od kompa, a nawet Mission123 napisal, ze nastepuje to tylko poprzez wylaczenie kompa, no robie to z 3 razy na dzien, i przecicez tez rano wlaczam kompa i dalej jest te 640kb/s.... :mur: Moze pomoze reinstall sterownikow od modemu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi