Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Szukajcie a znajdziecie, wszystko zostało już opisane :mur:

sluchaj jest problem wiec zadalem pytanie nie jestem pierwszy raz na forum i wiem co tzreba robic a nie mam zamiaru czytac ok 100 stron jezeli znasz odpowiedz to odpowiedz i bedzsie po sprawie ale Ty wolisz napisac byle co aby napisac

:angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ogolnie masz najlipniejszy z modeli sb 5.1 , nawet sam creative sie do niego nie przyznaje .sa problemy z sterami wlasnie i ich instalacja... wloz do innego slotu pci

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ogolnie masz najlipniejszy z modeli sb 5.1 , nawet sam creative sie do niego nie przyznaje .sa problemy z sterami wlasnie i ich instalacja... wloz do innego slotu pci

poważnie??? ja go nie mam tylko pozyczylem od kolegi aby sprawdzic jak beda grac moje glośniki

Edytowane przez barylatko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sluchaj jest problem wiec zadalem pytanie nie jestem pierwszy raz na forum i wiem co tzreba robic a nie mam zamiaru czytac ok 100 stron jezeli znasz odpowiedz to odpowiedz i bedzsie po sprawie ale Ty wolisz napisac byle co aby napisac

:angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

Znaczy jesteś leń - bo jest wyszukiwarka, jest temat o SB0220 i jest nawet całe forum o kx, gdzie wszystko jest dokładnie opisane. Że zacytuję czyjś sig - Internet jest jak MediaMarkt - nie dla idiotów. Dlaczego ludzie mają w kółko odpowiadać na te same pytania, bo Tobie nie chce się przeczytać tego, co zostało już napisane?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam zmodyfikowane stery od audigy. Karta to rowniez 5.1 digital, z innymi sterami nawet nie probowalem;>

Jaka wersja? SB0220?

no wiec tak zainstalowałem te You - pax stery i mam teraz 4 kanaly nie wiem jak to ustawic i gdzie nawet jak chce przelączyc na 5.1 to sie nie da bo mopge tylko 4.1 pomocy

Youp Paxy III spróbuj, swego czasu miałem je i działały bez zarzutu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi