ietas>> Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 (edytowane) Opis: http://socjolog.strefa.pl/muzea.html Edytowane 13 Października 2014 przez mietas>> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Szukajcie a znajdziecie, wszystko zostało już opisane :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargul Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Wyłącz integre w BIOS'ie. Jak to nie pomoże to wsadź kartę do innego slotu PCI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ietas>> Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Szukajcie a znajdziecie, wszystko zostało już opisane :mur: sluchaj jest problem wiec zadalem pytanie nie jestem pierwszy raz na forum i wiem co tzreba robic a nie mam zamiaru czytac ok 100 stron jezeli znasz odpowiedz to odpowiedz i bedzsie po sprawie ale Ty wolisz napisac byle co aby napisac :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 ogolnie masz najlipniejszy z modeli sb 5.1 , nawet sam creative sie do niego nie przyznaje .sa problemy z sterami wlasnie i ich instalacja... wloz do innego slotu pci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ietas>> Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 (edytowane) ogolnie masz najlipniejszy z modeli sb 5.1 , nawet sam creative sie do niego nie przyznaje .sa problemy z sterami wlasnie i ich instalacja... wloz do innego slotu pci poważnie??? ja go nie mam tylko pozyczylem od kolegi aby sprawdzic jak beda grac moje glośniki Edytowane 22 Grudnia 2006 przez barylatko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanEk Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 To prawda, Creative nie przyznaje sie że to ich karta. Oddaj ją lepiej koledze szkoda czasu, pełny Live sb10100 na allegro 50zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 sluchaj jest problem wiec zadalem pytanie nie jestem pierwszy raz na forum i wiem co tzreba robic a nie mam zamiaru czytac ok 100 stron jezeli znasz odpowiedz to odpowiedz i bedzsie po sprawie ale Ty wolisz napisac byle co aby napisac :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: Znaczy jesteś leń - bo jest wyszukiwarka, jest temat o SB0220 i jest nawet całe forum o kx, gdzie wszystko jest dokładnie opisane. Że zacytuję czyjś sig - Internet jest jak MediaMarkt - nie dla idiotów. Dlaczego ludzie mają w kółko odpowiadać na te same pytania, bo Tobie nie chce się przeczytać tego, co zostało już napisane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ietas>> Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Prosze o pomoc bo Pan Grzmot chyba sobie posty nabija docinaniem Ja jezeli Ktoś zada pytanie to staram sie mu Pomoc a On Tylko docina jezeli nie wie niech nie robi OT!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Ja mam zmodyfikowane stery od audigy. Karta to rowniez 5.1 digital, z innymi sterami nawet nie probowalem;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ietas>> Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 mozesz mi je przesłać jakos bede bardzo wdzięczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 (edytowane) ~200mb? W temacie o modowanych starach audigy był link do ftpa. upd. Nie mam linka, poszukaj? http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=113527&hl= Edytowane 29 Grudnia 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ietas>> Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 koleżko mozesz podac linka naprawde nie jestem kumaty w tej kwestii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ietas>> Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 no wiec tak zainstalowałem te You - pax stery i mam teraz 4 kanaly nie wiem jak to ustawic i gdzie nawet jak chce przelączyc na 5.1 to sie nie da bo mopge tylko 4.1 pomocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Czym sie różnią Sb Live! 5.1 od Sb Live! 5.1 Digital?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 (edytowane) Digital ma wyjścia cyfrowe?? Edytowane 1 Stycznia 2007 przez YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 A nie obciąża bardziej procka, nie róznią sie jakością dźwięku?? :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Ja mam zmodyfikowane stery od audigy. Karta to rowniez 5.1 digital, z innymi sterami nawet nie probowalem;> Jaka wersja? SB0220? no wiec tak zainstalowałem te You - pax stery i mam teraz 4 kanaly nie wiem jak to ustawic i gdzie nawet jak chce przelączyc na 5.1 to sie nie da bo mopge tylko 4.1 pomocy Youp Paxy III spróbuj, swego czasu miałem je i działały bez zarzutu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...