piotrjancy Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Witam, po świętach dostane laptopa a że nigdy nie miałem takiego sprzętu nie wiem jak wygląda wydajność pod kątem gier. Parametry przedstawiają się tak: NVIDIA GeForce Go 7900 GS AMD SEMPRON 3400+ 64 bit 1 GB Ram Z tego co się dowiedziałem już nowe gry typu: Oblivion, Gothic, Carbon, SC: Double Agent, NWN 2, powinny chodzić znośnie i tu pytanie do osób które mają podobny sprzęt o wypowiedzenie się na jakich ustawieniach grają. Bo chyba na max to nie co liczyć ... w końcu to laptop a nie normalny PC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swatkat Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Procek trochę ssie przy tych grach.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrjancy Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Co przez to rozumiesz ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Z tego co się dowiedziałem już nowe gry typu: Oblivion, Gothic, Carbon, SC: Double Agent, NWN 2, powinny chodzić znośnie i tu pytanie do osób które mają podobny sprzęt o wypowiedzenie się na jakich ustawieniach grają. Bo chyba na max to nie co liczyć ... w końcu to laptop a nie normalny PC.A co ma piernik do wiatraka? Laptop to taki sam pecet jak stacjonarka, a z taka grafika to pociagnie wymienione gry z palcem w okularach. Inna sprawa czy moglbys powiedziec co to za sprzet bo GF7900GS z Sempronem to jeszcze nie widzialem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 moze jakis skladak? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 na bank jakis wynalazek nie z tej ziemi :> no czekamy na model :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrjancy Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Modelu nie podam bo to składak. Zresztą temat już nie aktualny. Proszę o zamknięcie tematu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...