jezol Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Witam Mam nastepujacy sprzet: AMD64 3000v Gigabyte K8NSC-939 Gf 6800le z odblokowanymi potokami Problem polega na tym ze za kazdym razem jak wlaczam komputer to nie wlacza sie monitor. Musze wtedy wylaczyc kompa, wyciagnac grafike wlozyc jeszcze raz, wlaczyc kompa i wtedy smiga wszystko, niewiem czemu tak sie dzieje, stalo sie tak z dnia na dzien. Podejrzewam grafike a nie plyte poniewaz mam w domu starego gf5200 i tam monitor zalacza sie bez problemu. Z gory dziekuje za rady i odpowiedzi. Pozdrawiam i zycze wesolych swiat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość radioram 89'8 fm Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 ColorsIT Gold edition 400W :(:(Może już dosyć tej partyzantki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezol Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Witam Raczej to nie przez zasilacz. Dzisiaj testowalem z kumpla Chieftec GPS-450W i tam sie to powtarzalo. Niestety nie mam jak sprawdzic grafiki na innym kompie bo wszyscy maja juz karty na PCI-EXpress. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...