Tomek.czwa Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Chce kupić chłodzenie wodne na płytę abit ic7 na 478 do mojego p4 presscot. Co polecacie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 a faqi tematy o blokach itop to dla kogo sa? "łatwiej zapytać po raz enty co kupić nie chce mi sie ruszyć d w końcu i tak mi napiszecie co i jak a mzoę od razu kupicie, dostarczycie do domu i podłaczycie " :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Chce kupić chłodzenie wodne na płytę abit ic7 na 478 do mojego p4 presscot. Co polecacie?? slyszles o tematach przyklejonych ? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.czwa Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Nie znam się w ogóle na chłodzeniu wodnym więc takie tematy nic mi nie dają. Chciałem kupić jakiś gotowy zestaw tylko nie wiem który wybrać a jak już mówiłem nie znam się na tym w ogóle. Więc proszę o pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 A myślisz, że tam nie ma żadnych informacji o gotowych zestawach WC :?: :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.czwa Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 (edytowane) A co sądzicie o tym http://www.cooling.pl/product_info.php?cPa...products_id=813 A jak by samemu złożyć to jakie części polecacie?? Edytowane 23 Grudnia 2006 przez Tomek.czwa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Szukaj i czytaj!! po to sa przyklejone tematy :-| same lenie :mur: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarro Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Jak sam twierdzisz, nie znasz się na wc, to lepiej się za to nie zabierać. Bo można narobić tlyko szkód. Najpierw poczytaj trochę. Sam ocenisz wtedy czy na pewno warto w to się pchać, sam dobierzesz komponenty itp... Podardnik/ galerie uzytkownikow / wiele innych artykułów o chlodzeniu. Skarbnica wiedzy :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Paplania tyle, a tylko kszonek raportował... Nastepnym razem chórek też przyprocentuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...