EspE2000 Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Witam! Mam problem z laptopem Toshiba TE2100. Po jakimś czasie od uruchomienia (ponad 10 minut) podświetlenie ekranu maleje do wartości minimalnej. Laptop chodzi na zasilaczu więc to nie jest oszczędzanie energii. Dokladniej to przygasa zazwyczaj jak jest w polozeniu >90 stopni licząc od klawiatury. Gdy jest w polozeniu >90 to jak delikatnie przyloze moment (>10cm * 1N) w kierunku klawiatury to znów jest normalne podświetlenie, ale tylko jak trzymam ciągle tego elcedka. Proszę o jakąś rade. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Picior Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 sprawdzałeś inwerter albo jego okablowanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EspE2000 Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Inwerter powiadasz? Nie sprawdzałem ale chętnie to zrobię, tylko powiedz mi jak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Picior Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 heh tu może być problem:) bo jestem raczej teoretykiem. Wiem jedynie, że za takie objawy mogą odpowiadać te dwa elementy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devdd Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 poszukaj service manuala na tej stronce http://www.laptoprepairguy.com/laptop/cate...service-manual/ rozebranie t21 z manualem to 10min roboty, jak nie wiesz co i jak odkrecic to 2 dni + polamane jakies zatrzaski :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...