wierzbiks Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 witam mam taki problem gdy odtwarzam filmy na komputerze to czesto napisy nie pasuja dlatego poprawiam je subeditem no i mysalem ze jest ok dopóki nie dowiedzialem sie ze napisy nie pasuja tylko u mnie np. kolega nagral mi ostanio plyte z filmami na ktorej napisy byly poprawnie odtwarzane zarownu u niego jak i u mnie na stacjonarnym dvd jednak na komputerze mam desynchronizacje musze za kazdym razem gdy wloze nowy film synchronizowac napisy dlaczego tak jest u mnie> czy to wina kodeków?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Jakiego programu używasz do odtwarzania filmów?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wierzbiks Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 obojetnie czy jest to subedit, allplayer czy nawet vlc(tu mam problem wogole z odtwarzaniem napisow) to napisy nie pasuja ale u innych na kompach pasuja nawet na mojej stacjonarce dvd chodza idealnie tylko na kompie cos nie tak nie wiem moze to wina kodekow tylko ktorych? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...