noe9 Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 (edytowane) niestety zawiode... nie bedzie wersji z alu... czarna plexi takze nie... na bokach plexi bedzie matowa... jesli kompa masz standardowo ustawionego nie powinno to Tobie przeszkadzac ;)Poczekamy na gotowy produkt i zobaczymy ;) jakoś mi sie nie chce sprowadzać ze stanów... 1kg miedzi/alu z DD :cry: Może chociaż czarny matowy spray? ;-) Edytowane 23 Grudnia 2006 przez noe9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 a może... top z pomarańczowej uv plexi? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 a może... top z pomarańczowej uv plexi? :> Jak tak znajdziesz to moze Sam sie skusi :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz_1987 Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Przyznam z czystym sercem ze spód naprawde robi wrażenie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Czemu on taki pusty w środku jest. HS 8800 jest ogromny a tam widze tylko ten symboliczny plusik... Nie można 'wyciąć' troszeczke mniej a przez to dorobić pare finów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 (edytowane) Czemu on taki pusty w środku jest. HS 8800 jest ogromny a tam widze tylko ten symboliczny plusik... Nie można 'wyciąć' troszeczke mniej a przez to dorobić pare finów? duzo rzeczy mozna... kwestia zaprojektowania i sprawdzenia jak sie sprawuje, ten 'symboliczny plusik' ma w sobie takie cos co w zupelnosci wystarcza na ogromnego 8800... tak samo jak jeden 'symboliczny plusik' w F2s oraz dwa 'symboliczne plusiki' w F3d... :) edit: coscie sie tak wszyscy przyzwyczaili do finow, pinow, krazkow i drazkow? Edytowane 24 Grudnia 2006 przez samhain Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 zamiast tego plusika, może jakiś grzebień wielkości GPU zrobić? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 zamiast tego plusika, może jakiś grzebień wielkości GPU zrobić? :> po zakupie, we wlasnym zakresie? prosze bardzo :) (waranty void if cutted :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Sam kiedy bedzie bloczek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Sam kiedy bedzie bloczek :) finalna beta do testow schodzi z maszyny w poniedzialek, kilka h testow i sie produkuje, po dorobieniu wszystkiego co trzeba sadze ze w sprzedazy bedzie w ostatnim tygodniu stycznia (to najszybszy termin) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 finalna beta do testow schodzi z maszyny w poniedzialek, kilka h testow i sie produkuje, po dorobieniu wszystkiego co trzeba sadze ze w sprzedazy bedzie w ostatnim tygodniu stycznia (to najszybszy termin) Nie zapomnij o dostarczeniu go do testow ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Nie zapomnij o dostarczeniu go do testow ;) I jak najszybszym dodaniu fotek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 tylko dobrze dobieraj testerow, zeby Ci znow ktos bloku nie zakosil :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 tylko dobrze dobieraj testerow, zeby Ci znow ktos bloku nie zakosil :lol: Ryba dostanie, wiem gdzie mieszka... ale nie bedzie testow tego bloku duzo... ze wzgledu na cene ;) a ja juz wiem jaka bedzie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Ryba dostanie, wiem gdzie mieszka... ale nie bedzie testow tego bloku duzo... ze wzgledu na cene ;) a ja juz wiem jaka bedzie :P Ciekawe skąd... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Ryba dostanie, wiem gdzie mieszka... ale nie bedzie testow tego bloku duzo... ze wzgledu na cene ;) a ja juz wiem jaka bedzie :P dawaj ,nie czaruj :rolleyes: bo tu ludzie nie wierzą w moc R600 , zrobi sie wysyp 8800 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Ciekawe skąd... :D zdradze tyle, ze bedzie duuuzo nizsza niz ten sam blok Innovateka w PL ;) dem + for aic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 (edytowane) 249zł :?: :lol: Edytowane 5 Stycznia 2007 przez piotralek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 (edytowane) 299 ;) u kogo cieplej :D ? Edytowane 5 Stycznia 2007 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 zdradze tyle, ze bedzie duuuzo nizsza niz ten sam blok Innovateka w PL ;) A ile blok inno w PL kosztuje ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 zdradze tyle, ze bedzie duuuzo nizsza niz ten sam blok Innovateka w PL ;) dem + for aic ;) http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=34466 552 pln :lol: przynajmniej o połowę ? :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 ja tez chce do testow [; na moim 7900gt albo sie nawet skusze i wezme 88gtx, bo tak na ac nie mam weny na niego :D a moze i SLI ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=34466 552 pln :lol: Haha. Mój cały komputer prawie tyle kosztuje :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Ja mam pytanko - czy bedzie mozliwosc wkrecenie kroccow jak w bloku danger den'a ? Tzn. z gory i dolu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Ja mam pytanko - czy bedzie mozliwosc wkrecenie kroccow jak w bloku danger den'a ? Tzn. z gory i dolu ? robilismy tesy, lepiej wypada polaczenie jak krocce wychodza od boku bloki i sa katowe i w ten sposob laczyc w SLI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Hmm to troszke mi komplikuje - bo idealne poprowadzenie wezy w moim projekcie wymaga kroccy od dolu ( wylotowy od dolu, wlotowy od gory ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Hmm to troszke mi komplikuje - bo idealne poprowadzenie wezy w moim projekcie wymaga kroccy od dolu ( wylotowy od dolu, wlotowy od gory ) to dokladnie bedziesz tak mial, tylko przesuniete o 2cm... jesli dasz katowa obrotowa mozesz sobie obrocic jak chcesz (w gore i w dol tez ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 to dokladnie bedziesz tak mial, tylko przesuniete o 2cm... jesli dasz katowa obrotowa mozesz sobie obrocic jak chcesz (w gore i w dol tez ;)) Bo nie podales wczesniej ze bedzie obrotowa, stad te nieporozumienie:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 W kazdym razie czekam na tescik - jestem ciekaw jak wypadnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 jak z blokiem? poznamy oficjalną cene? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...