kszonek Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2007 A ile to razy AMD, INTEL, ATI czy nVidia przesuwala premiery?? ale ich premiery nie sa tak znaczace i nie czekają na nie takie tłumy spragnionych i podnieconych ludzi :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 31 stycznia 2007, godzina 21.48 :] Miał być w styczniu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 (edytowane) ale juz pewnie nie bedzie :D P.S. Wkrótce :D :D Edytowane 31 Stycznia 2007 przez piterq1991 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Wkrotce...juz dluuuugo trwa. Moze chociaz jakies fotki, cokolwiek ;) Bo czekamy, czekamy ale nie wiadomo na co :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 nic, ale im dłużej się czeka, tym lepiej smakuje, więc cierpliwości :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Panowie, malo to styczniow macie jeszcze przed soba ;) za rok bedzie kolejny :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 w najgorszym przypadku 31 styczen...... wiec bedzie w 2038 najpozniej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 jestem, zycje, dajcie spokoj... chcialem szybko a wyszlo ja kzwykle... kocham Polska rzeczywistosc... ;) dzis pokaze fotke jedna... jak lezy na karcie... stety/niestety musze ja troszke przerobic by konkurencja nosa nie wepchala ;P Buziulki moi kochani (lol jak w jakims cukierkowtym serialu dla dziewczynek) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 dzis pokaze fotke jedna... jak lezy na karcie... stety/niestety musze ja troszke przerobic by konkurencja nosa nie wepchala ;P Jaka konkurencja ? W tym kraju ? :D To przerabiaj ją szybciej jak musisz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Tadaaaa blok zostal wyciety... jak juz powiedzialem wczesniej, pokaze jak bedzie zrobiony... chce by nie bylo jak poprzednio ze pokaze i znikna i pozniej bedzie echo... naprodukujemy kilka kartownow pozniej wypuscimy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 samhain, sorry, ale ta fotka nam absolutnie nic nie pokazuje. Równie dobrze mogła to być karta bez chłodzenia a wzór wycięty jest na podstawie projektów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 no fajna dziura :) bardzo mi sie podoba :) bloczek widac ze zajebisty i te finy :DDD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 (edytowane) wiec moze w koncu zrozumiecie ze na wszystko jest odpowiedni czas i pora... BLOK NIE JEST GOTOWY, jak bedzie w 100% POKAZEMY GO CALEGO LSNIACEGO I WOGOLE. edit: Pinapol zwroc uwage na te finezyjne zaokraglenia nad GPU :lol: Edytowane 1 Lutego 2007 przez samhain Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Dajcie żesz panu "Zagadce" czas na odpicowanie bloku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Dajcie żesz panu "Zagadce" czas na odpicowanie bloku. no :) co to za zagadka jak nie ma fajnego finalu... (tu powinna sie muzyka ze Szczek wlaczyc... dzie ten klawisz oo jest.... (PLAY >>) ) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Dajcie żesz panu "Zagadce" czas na odpicowanie bloku. Taa pimp my cooper ;) Ciekawi mnie bardzo ilość sprzedanych sztuk, bo jak na razie zwodowany 8800 w Polsce to niemały ewenement ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Taa pimp my cooper ;) Ciekawi mnie bardzo ilość sprzedanych sztuk, bo jak na razie zwodowany 8800 w Polsce to niemały ewenement ;) zestawy do samodzielnego tuningu coolera <rotfl> co do ilosci sztuk sprzedanych niestety / stety nikt sie nie dowie tego... wiem natomiast ile wynosi ilosc sztuk sprzedanych GTXow w niektorych sklepach i az dziw ierze skad Ci polacy tyle kasiory maja... albo kradna albo maja mlodszych braci/synow w Anglii :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 To zaokraglenie na tym mostku przy sledziu wyglada beznadziejnie :P, slaby ten blok..... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 ten blok wyglada jak ryba :lol: (nie chodzi o usera) moglby sie nazywac fish-bone a nie jakis hammerhead :lol: http://en.wikipedia.org/wiki/Hammerhead_shark Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noe9 Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 jestem, zycje, dajcie spokoj... chcialem szybko a wyszlo ja kzwykle... kocham Polska rzeczywistosc... ;) dzis pokaze fotke jedna... jak lezy na karcie... stety/niestety musze ja troszke przerobic by konkurencja nosa nie wepchala ;P Buziulki moi kochani (lol jak w jakims cukierkowtym serialu dla dziewczynek) konkurencja :blink: jaka? chyba nie Mate, bo on nawet swoich własnych czołowych produktów nie sprzedaje :? Heh... bloczek na miniaturce ma właśnie taki optymalny kolor jaki powinien mieć: CZARNY :P A środek toto ma pewno ala innovateki płaski i gładki dlatego sie Sam wstydzi pokazać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 konkurencja :blink: jaka? chyba nie Mate, bo on nawet swoich własnych czołowych produktów nie sprzedaje :? Heh... bloczek na miniaturce ma właśnie taki optymalny kolor jaki powinien mieć: CZARNY :P A środek toto ma pewno ala innovateki płaski i gładki dlatego sie Sam wstydzi pokazać ;) cholera... musze zmienic taktyke, za szybko rozgryzacie moje zagadki ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 (edytowane) cholera... musze zmienic taktyke, za szybko rozgryzacie moje zagadki ;P ale jeszcze nie wiedzą ze na srodku jest wygrawerowana Twoja podobizna........... Edytowane 2 Lutego 2007 przez kszonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 http://en.wikipedia.org/wiki/Hammerhead_shark http://forum.purepc.pl/index.php?showuser=122522 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Najbardziej aktywny w Ati Więc do R600 będzie pasował a nie do G80 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piterix Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 To kiedy w końcu ten bloczek będzie ? Bo thermaltake już zrobił swój (będzie w sprzedaży pewnie niedługo i pewnie atrakcyjny cenowo) i nowe ATI niedługo będzie - a jeśli się okaże dużo bardziej wydajne od 8800 GTX - to niewiele chętnych na ten blok się znajdzie (ja np. sprzedam wtedy mojego 8800 i kupię ati). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 konkurencja ;) http://www.in4.pl/komentarze.htm?news_id=12127 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 (edytowane) Klockowato wygląda :P chociaż cena nie taka tragiczna. Edytowane 6 Lutego 2007 przez Greg_1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 Za to chłodzenie pamięci jest raczej pasywne. W Hammerheadzie będzie aktywne z tego co widać. :wink: Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 "niklowana stal" ...... prawie jak realitynet :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 To kiedy w końcu ten bloczek będzie ? Bo thermaltake już zrobił swój (będzie w sprzedaży pewnie niedługo i pewnie atrakcyjny cenowo) [...]Co do chłodzenia Thermaltake, to nie po to wodowałem kompa żeby na grafie mieć przerobionego silencera z małym świecącym piardem. Więc jak ktoś ma WC, 8800 GTX i szare komórki to zdecyduje się raczej na blok pokroju HH. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...