samhain Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Dobra, ale za PP to nikt nie weźmie odpowiedzialności :D ;) ostatnio to nawet oni sami nie biora za to odpowiedzialnosci, na 10 reklamacji uwzglednili tylko 3 !!! gdzie powiedzmy mogliby sie czepic ewentualnie i to na sile tylko 1... jest kilka mozliwosci... - albo na PP zaczynaja pracowac ludzie, ktorzy znaja sie na WC i kradna paczki ze sprzetem :lol: - albo ze wzgledu na emigracje pozatrudniali kto tylko byl no i efekty mamy i co tu zrobic? kurierem nie oplaca sie slac paczki za 50 pln... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 - albo na PP zaczynaja pracowac ludzie, ktorzy znaja sie na WC i kradna paczki ze sprzetem :lol: nawet nie strasz :D 2 paczki z WC do mnie dość długo już idą... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 nawet nie strasz :D 2 paczki z WC do mnie dość długo już idą... tak jak od Ciebie do mnie :P już ze 3 miesiące :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 ostatnio to nawet oni sami nie biora za to odpowiedzialnosci, na 10 reklamacji uwzglednili tylko 3 !!! gdzie powiedzmy mogliby sie czepic ewentualnie i to na sile tylko 1... jest kilka mozliwosci... - albo na PP zaczynaja pracowac ludzie, ktorzy znaja sie na WC i kradna paczki ze sprzetem :lol: - albo ze wzgledu na emigracje pozatrudniali kto tylko byl no i efekty mamy i co tu zrobic? kurierem nie oplaca sie slac paczki za 50 pln... czemu, ja reduktor plastikowy za 6 zl zamowilem kurierem bo potrzebowalem pilnie na drugi dzien :] i wiedzialem ze dojdzie na drugi dzien i nie zginie ;) Zamiast siedziec na forum powinienes dokonczyc partie HH i na sklep <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2007 Zamiast siedziec na forum powinienes dokonczyc partie HH i na sklep <_< nie ja zajmuje sie produkcja... wierzmi gdyby odemnie zalezalo juz dawno by to bylo w sklepie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac102 Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 zemu, ja reduktor plastikowy za 6 zl zamowilem kurierem bo potrzebowalem pilnie na drugi dzien :] i wiedzialem ze dojdzie na drugi dzien i nie zginie hohoho, ja bym nie był tego taki pewien ;) na swoją paczkę wysłaną 'kurierem' czekam już trochę czasu :mur: Ale jestem dobrej myśli :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darksigns Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 GLS robi straszne numery .. przyjezdzaja kiedy chca i fochy stroja- mi na bazie nie chcieli wydac paczki bo kasa byla zamknieta i nie mieli na reszte :D a baza 30 min pociagiem od szczecina .. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noe9 Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 (edytowane) My tu gadu gadu a pojawiają się już bloki na R600, o tych na 8800 nie wspominam bo powiedzmy z EK są dostępne od miesięcy i w nienajgorszej cenie... @Sam DO ROBOTY! :-) Skoro Mate już powoli olał rodzime WC to TY sie przynajmniej wykaż! ;-) Edytowane 24 Maja 2007 przez noe9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 GLS robi straszne numery .. przyjezdzaja kiedy chca i fochy stroja- mi na bazie nie chcieli wydac paczki bo kasa byla zamknieta i nie mieli na reszte :D a baza 30 min pociagiem od szczecina .. :/Potwierdzam, unikajcie tej firmy. Mialem juz przypadek ze probowali mi wmowic ze nie bylem w domu podczas proby doreczenia (a bylem..) i przez to czekalem prawie 2 tyg. To najgorszy kurier z jakim mialem do czynienia. A co do bloku to przynajmniej ze zdjec syci. Ta grawerka rekina poporstu zmiata :wink: Szkoda ze same karty sa takie drogie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 i jak idą prace ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 i jak idą prace ? niestety ze wzgledu na rozne okolicznosci niedokocznona partia HH zajmuja sie podwykonawcy roznej masci... jak sie pojawi dowiecie sie na pewno ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Are we there yet :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 coś mi sie zdaje że szybciej G81 wyjdzie niż HH :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 ciekawy marketing :D im dłużej czekasz tym mniej potencjalnych klientów :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Przecież Sam nie robi tego specjalnie, Sam trzymam kciuki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Przecież Sam nie robi tego specjalnie, Sam trzymam kciuki No dokladnie mam nadzieje ze w koncu ruszy produkcja tej bestii :> Sam produkuj produkuj :] Jak nie to podaj nam tych koopoerantow to sie nimi zajmiemy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Tez mocno trzymam kciuki za Samhaina i jego produkty (choc akurat fullcovera na 8800 juz mam), by jak najszybciej ukazal sie na rynku - wszak nic nie robi tak dobrze rynkowi, jak konkurencja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Jakby co to pogadamy z tymi podwykonawcami po swojemu a potem... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaukGorth Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 No i gdzie ten blok? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 No i gdzie ten blok? Będzie wkrótce! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 11 stron o bloku który na dobrą sprawę nie wiadomo czy będzie :ploom: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaukGorth Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 (edytowane) Będzie wkrótce!to mnie Pan uspokoił ;p zupełnie jak frost basic kit który miał byc na pocz. czerwca Edytowane 6 Września 2007 przez RaukGorth Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piterix Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 napisałem: 2619562[/snapback] nie skomentuje to mam nadzieje, ze pochwalisz czerwiec pod znakiem produktow RN... NIC NIE MOWIE ANI NIE POWIEM BY NIE ZAPESZAC :P nie powiem ani ile ich bedzie ani jakie... Nie chwalę czewca, lipca, sierpnia pod znakiem produktów RN i sądzę, że moja wypowiedź zasłużyła na lepszą odpowiedź od "nie skomentuje". BO MOŻE KTOŚ JESZCZE NAPRAWDĘ CZEKA NA TEN BLOK (wątpię - w promocji jest po 299 (nie w promocji po 350) a bloki EK są po 350 i SĄ !!) Gdyby jednak ktoś jeszcze czekał to przez szacunek dla klienta powinno się podać przybliżony termin np. lipiec 2012 lub jakikolwiek inny zbliżony do rzeczywisotści... (np. nigdy.) Sory za lekką złośliwość z mojej strony ale długo czekałem na ten blok... i żałuję że wcześniej nie kupiłem gdzie indziej, gdyby temin był określony bardziej realnie - cieszyłbym się ciszą co najmniej pół roku szybciej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Witome kilka slow wyjasnienia... jak to w zyciu bywa, mialo byc pieknie a jest jak zwykle. Obecnie firma Realitynet jest po przenosinach do Wroclawia (stacjonujemy tu dokladnie od poniedzialku) i na nowo odpalamy produkcje. Blok FHG z tematu tego bedzie wykonywany we Wroclawiu ze wzgledu na rozne niescislosci z pozostalymi wspolpracownikami i podwykonawcami. Pokladam ogromna nadzieje, iz blok pojawi sie w sprzedazy przed premiera serii 9x a cena (to juz nie nadzieja a informacja) zostanie na poziomie 299 pln Wszystkich, ktoryz czekaja i niecierpliwia sie straszliwie na ten bloczek... moge tylko podziekowac za wiare i przeprosic za karygodny czas oczekiwania... co do czerwca... nie wyszlo... ale nic straconego... co sie odwlecze to nieuciecze... i mam nadzieje, ze nastapi to jak najszybciej po odpaleniu produkcji w Breslau... Pozdrowki Smh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 a ten blok bedzie pasował na serie 9 ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 a ten blok bedzie pasował na serie 9 ? :lol: marna szansa, ale na 9 tez bedzie bloczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 marna szansa, ale na 9 tez bedzie bloczekJak wyjdzie seria 10... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Jak wyjdzie seria 10... to jest sprawa otwarta :lol: :lol: :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 To po co teraz w ogóle wypuszczać ten bloczek? Nie lepiej zrobić z niego legendę typu "duke nuke forever" czy jak mu tam :D albo jedną sztukę i puścić na allegro -.- premiera 9 niedługo, to kto będzie w to inwestował? to jak wydawać rok temu blok na serię 7 i tylko na tą serię... Pytanie do sama: czy to będzie dla was w jakimkolwiek stopniu opłacalne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 To po co teraz w ogóle wypuszczać ten bloczek? Nie lepiej zrobić z niego legendę typu "duke nuke forever" czy jak mu tam :D albo jedną sztukę i puścić na allegro -.- premiera 9 niedługo, to kto będzie w to inwestował? to jak wydawać rok temu blok na serię 7 i tylko na tą serię... Pytanie do sama: czy to będzie dla was w jakimkolwiek stopniu opłacalne? Kaaban - sprawa honoru! pozatym, po premierze serii 9 cena 8 moze spasc a wtedy karty beda popularniejsze... no i popyt na bloki moze byc wiekszy... Duke Nukem Never z FHG? Never! :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...