Arni Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 (edytowane) pozatym, po premierze serii 9 cena 8 moze spasc a wtedy karty beda popularniejsze... no i popyt na bloki moze byc wiekszy... to trochę dziwne rozumowanie wiem ze ludzie będą sie pozbywali kart ale mało kto będzie chciał dać za bloczek ~ 300 na kartę warta 500 [tak jak teraz 7900] Duke Nukem Never z FHG? Never! icon_razz2.gif jak na razie never niż ever :D pozdro Edytowane 9 Września 2007 przez Arni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 to trochę dziwne rozumowanie wiem ze ludzie będą sie pozbywali kart ale mało kto będzie chciał dać za bloczek ~ 300 na kartę warta 500 [tak jak teraz 7900] tylko 7900 nie kosztowala na starcie 2,5k... troszke inna skala... jak bedzie 8800GTX kosztowac 1k to ludzie beda brali duzo wiecej niz teraz a jak ktos kupuje karte za 1k to juz bloczek za 300 nie powinien stanowic problemu, zwlaszcza, ze teraz karty kosztuja 2k... wiec i tak wydaja mniej kasy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misyo Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 Sam: Jakie 50zika za kuriera... Podpisz umowe o współpracy z jakąś firmą i koszta spadną I TO BARDZO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 Sam: Jakie 50zika za kuriera... Podpisz umowe o współpracy z jakąś firmą i koszta spadną I TO BARDZO. eee o czym mowa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 Pewnie chodzi mu o to ze wysyłka ze sklepu kurierem jest droga :P I żebyś umowę podpisał z firmą kurierską :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 (edytowane) Pewnie chodzi mu o to ze wysyłka ze sklepu kurierem jest droga :P I żebyś umowę podpisał z firmą kurierską :D sklep RN zostal zamkniety, zajmiemy sie teraz tylko produkcja - wiecej czasu na to bedzie ;) a nasze produkty bedzie mozna kupic u naszych partnerow ;) umowa z firma kurierska jest podpisana, firma jest droga, ale jeszcze nigdy nas nie zawiodla - zdecydowanie polecam TNT (no i maja jedyne sluszne kolory ;)) Edytowane 10 Września 2007 przez samhain Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ITpro Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 A niklowanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 Jak we wrocku sam znajdzie firme , ktora nikluje to taa. Jak sie myle to niech mnie odpowiednie osoby poprawia . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 (edytowane) Nie wiem od kiedy jesteśmy na "ty" i od kiedy mówisz do mnie "mądralo" ale znajdź sobie innych netowch friendsow , ok :) ? O jakim ty sklepie mówisz ? Rozmawiałem z Samhainem i powiedział , cytuję "ja kznajde firme niklujaca we wrocku to niemaproblemu". cya Edytowane 10 Września 2007 przez kądziel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 A niklowanie? a niklowaniem sa zainteresowane niektore firmy wspolpracujace z nami, wiec pewnie niedlugo pojawi sie to w ich ofercie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ITpro Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2007 No to świetnie. Bo zastanawiam sie, czy nie oddać moich bloczków na niklowanie :) Ladne są takie szare spody ;) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miczq Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 rubta tego hammera :) ja juz z odlozona kaska czekam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejp Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 rubta tego hammera :) ja juz z odlozona kaska czekamKup sobie co innego (EK polecam...) bo zanim Hammer wyjdzie to bedziesz musial grafe zmieniac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 Kup sobie co innego (EK polecam...) bo zanim Hammer wyjdzie to bedziesz musial grafe zmieniac... jestes pewien? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miczq Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 (edytowane) Kup sobie co innego (EK polecam...) bo zanim Hammer wyjdzie to bedziesz musial grafe zmieniac... ja czekam do polowy grudnia potem kupuje to na co mi kasy starczy chociaz mam nadzieje na hammera wieze w sama Edytowane 5 Października 2007 przez Miczq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2007 ja czekam do polowy grudnia potem kupuje to na co mi kasy starczy chociaz mam nadzieje na hammera wieze w sama thx! !:D Sam w siebie tez wierze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejp Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 jestes pewien?Pewien jestem tylko Kopernika. Sam czekalem na Twoj bloczek bo sie zapowiadal zaczepiscie. Ale... sie nie doczekalem. Moze jak kiedys przyjdzie mi do glowy 2 karte dokladac to moze wtedy... Tak wogole - jezeli ktos sie zastanawia nad fullcoverem do 8800 to polecam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 jestes pewien?tak B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 tak B-) czyli wg Ciebie ten blok wydamy za okolo 3 lata? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 (edytowane) Samhain a jest jakas przyblizona data premiery tego bloku,w sensie kiedy bedzie mozna go kupic?Sam jestem na etapie składania kolejnego wc i chetnie bym sobie full covera kupił na mojego 8800GTS,ale jak mam czekać do grudnia no to ja dziękuje choc szczerze srednio mi sie widzi kupowanie normalnego bloku na 8800GTS'a bo pewno musialbym jeszcze jakis wentylator tam zapodac. Pzdr. Edytowane 7 Października 2007 przez Adasi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Samhain a jest jakas przyblizona data premiery tego bloku, wkrotce :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 czyli wg Ciebie ten blok wydamy za okolo 3 lata? masowa wymiana 88gtx bedzie trwała już za pół roku, a za 3 lata.... huhu, do kosza z tym złomem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 masowa wymiana 88gtx bedzie trwała już za pół roku, a za 3 lata.... huhu, do kosza z tym złomem. zdanie o ktorym caly czas mowa to: zanim Hammer wyjdzie to bedziesz musial grafe zmieniac... jesli MUSICIE zmieniac grafy co 6 miesiecy i za kazdym razem na taka za 2k... pogratulowac ;) i faktycznie jesli jestescie przed takim wyborem... zdecydujcie sami czy czekacie na HH :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 zdanie o ktorym caly czas mowa to: jesli MUSICIE zmieniac grafy co 6 miesiecy i za kazdym razem na taka za 2k... pogratulowac ;) 8800GTX jest już na rynku kupe czasu, niedługo premiera nowych kart nv, więc z pewnością wiele osób zmieni je na nowe - i nie 6 miesięcy, a ~12. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 8800GTX jest już na rynku kupe czasu, niedługo premiera nowych kart nv, więc z pewnością wiele osób zmieni je na nowe - i nie 6 miesięcy, a ~12. ale nie MUSZA zmieniac! Chodzi o wyraz MUSIEC! ech dobra EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 i tak sie nie opłaca czekać niezależnie od tego czy HH będzie czy nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 (edytowane) ale nie MUSZA zmieniac! Chodzi o wyraz MUSIEC! ech dobra EOT Zapominasz o jednej rzeczy. Karty pokroju gtx/ultra kupili ludzie ktorzy nie zaluja kasy na kompa, wiec w wiekszosci BEDA oni kupowac nowe gf9. Wiekszosc spolecznosci forum nie kupi 8800 za cene np 9600, bo pomimo podobnej wydajnosci bedzie sie mniej grzac, bedzie wsparcie sterow, nowy dx etc, cos jak teraz 8600gt i 7900gs. Zobacz ile osob ma topowe grafy sprzed lat i ile ich w ogole jest na rynku. Kto ma teraz 7800/7900gtx? Kto ma 6800ultra? Stare top endy nigdy nie byly i nie beda popularne. Wyprodukuj xx tych hammerheadow, a reszte produkcji nastaw na gf9 ;) Edytowane 7 Października 2007 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 (edytowane) i tak sie nie opłaca czekać niezależnie od tego czy HH będzie czy nie jak dla kogo... skoro sie Tobie nieoplaca czekac, nie czekaj, sa inne rozwiazania, ktore takze beda chlodzic... :) Wyprodukuj xx tych hammerheadow, a reszte produkcji nastaw na gf9 ;) taki plan ;) Edytowane 7 Października 2007 przez samhain Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 jak dla kogo... skoro sie Tobie nieoplaca czekac, nie czekaj, sa inne rozwiazania, ktore takze beda chlodzic... :) jemu chodzilo o to , ze sie np. finansowo nieoplaca i sa inne jego zdaniem lepsze bloki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 ale pytanie jest wciąż KIEDY a odpowiedzi NIEMA dyskusja czy będzie się opłacać ..... KONKRETY poproszę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...