Gość robot Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 dobra rada - jak chcecie kupic to kupcie gdzie indziej -naprawde szkoda czekania . Sam zawsze pisze wkrotce itp zebyscie przypadkiem z ofery konkurencji nie skorzystali -prawda jest bolesna jak juz ten bloczek wyjdzie to watpie zeby znalaz wielu milosnikow - bo na horyzoncie nowe karty a wiec i nowe bloki potrzebne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 dobra rada - jak chcecie kupic to kupcie gdzie indziej -naprawde szkoda czekania . Sam zawsze pisze wkrotce itp zebyscie przypadkiem z ofery konkurencji nie skorzystali -prawda jest bolesna jak juz ten bloczek wyjdzie to watpie zeby znalaz wielu milosnikow - bo na horyzoncie nowe karty a wiec i nowe bloki potrzebnewyjsc wyjdzie tylko pytanie kiedy :) niech Twórca powie ile jeszcze musi wyprodukować ich by wprowadzić do sprzedaży :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 (edytowane) wyjsc wyjdzie tylko pytanie kiedy :) niech Twórca powie ile jeszcze musi wyprodukować ich by wprowadzić do sprzedaży :) produkcja seryjna nie polega na zrobieniu jednego, pozniej drugiego itp wszystkie sa zaczete i naprawde nieduzo brakuje by je wypuscic, niestety w naszym zakladzie tego nei zrobimy i szukamy podwykonawcy, lecz jak to teraz, albo wszyscy w IR albo sie nikt nie chce podjac... albo ceny takie ze blok kosztowalby 1000... znajde podwykonawce, pojdzie szybko MAM NADZIEJE! Ze na gwiazdke tego roku bedzie edit: jak sie uda szybciej, to sie uda i wszyscy beda zadowoleni, no moze poza tymi, ktorzy chca dla nas zle ;) Edytowane 7 Października 2007 przez samhain Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 czy jest szansa żeby TOP robić z Acetalu (ew. czegoś podobnego, spełniającego dane wymagania) TOP-y z pleksy były dobre ale kiedyś (dla mnie) :) Kwestia ceny tez ważna ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 czy jest szansa żeby TOP robić z Acetalu (ew. czegoś podobnego, spełniającego dane wymagania) TOP-y z pleksy były dobre ale kiedyś (dla mnie) :) Kwestia ceny tez ważna ! na razie tylko plexi... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 (edytowane) a ja dla odmiany wierze w sama, w hammerheada, frosta4 i coldera. mam nadzieje, że wszystkie bloi wyjdą w miare rozsądnym czasie :) najfajniej byłoby zobaczyć je jesio w tym roku :D jak chcecie to jeździjcie po mnie, pfff, zwisa mi to i powiewa. Edytowane 7 Października 2007 przez FatAlbert Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 na coldera bym nie liczył ale hh kto wie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejp Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 (edytowane) samhain - w przypadku kart tej klasy co 8800GTS dla wielu posiadaczy moc zmienic z zyskiem FPS jest rownowazne z musiec. I nie wciskaj tutaj filozofii, ze jeszcze na S3Virge mozna system uruchomic, bo nie o to chodzi (nie mowie, ze tak robisz, ale miedzy wierszami takie przeslanie czuje). Gwiazdka. Wtedy bedziemy po premierze nowych kart graficznych. Sory, ale jezeli chcesz na bloku zrobic jakies sensowne pieniadze (w sensie sprzedac duzo) to termin jest conajmniej spozniony. Przykro to powiedziec, bo Teraz Polska i (mam nadzieje) wszyscy za Toba (Wami moze raczej, Kyniek i Misio i inni...) kciuki trzymaja. Marketingowa 2 (choc za polityczne obietnice 5+!), wiecej mozna bedzie powiedziec, jak blok wyjdzie. Jeszcze jedno. Gwiazdka. Ile wtedy bedzie kosztowac 8800GTS? 700zl? 800? A o ile stanieje blok? 20zl? 10? Na Twoim miejscu albo dal bym sobie zupelnie siana z aktualnymi grafami i przygotowywal sie pod nowe albo zrobil symbolicznie na 8800 zeby "Twarz zachowac". I jeszcze jedno, zeby bylo jasne. Trzymam kciuki az kostki bieleja! Odpowiedz do ponizej: DirectX9 tak, ale dla 10 byc moze warto bedzie juz zmienic. A to tylko dla GTX bedzie blok? Dla GTS nie? Edytowane 8 Października 2007 przez Maciejp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 samhain - w przypadku kart tej klasy co 8800GTS dla wielu posiadaczy moc zmienic z zyskiem FPS jest rownowazne z musiec. I nie wciskaj tutaj filozofii, ze jeszcze na S3Virge mozna system uruchomic, bo nie o to chodzi (nie mowie, ze tak robisz, ale miedzy wierszami takie przeslanie czuje). Gwiazdka. Wtedy bedziemy po premierze nowych kart graficznych. Sory, ale jezeli chcesz na bloku zrobic jakies sensowne pieniadze (w sensie sprzedac duzo) to termin jest conajmniej spozniony. Przykro to powiedziec, bo Teraz Polska i (mam nadzieje) wszyscy za Toba (Wami moze raczej, Kyniek i Misio i inni...) kciuki trzymaja. Marketingowa 2 (choc za polityczne obietnice 5+!), wiecej mozna bedzie powiedziec, jak blok wyjdzie. Jeszcze jedno. Gwiazdka. Ile wtedy bedzie kosztowac 8800GTS? 700zl? 800? A o ile stanieje blok? 20zl? 10? Na Twoim miejscu albo dal bym sobie zupelnie siana z aktualnymi grafami i przygotowywal sie pod nowe albo zrobil symbolicznie na 8800 zeby "Twarz zachowac". I jeszcze jedno, zeby bylo jasne. Trzymam kciuki az kostki bieleja! no to prosze cofnij kilka stron... napisalem ze wydamy HH wlasnie dlatego zeby wyszedl, a czy sprzeda sie 3 czy 50 sztuk - nie ma to juz znaczenia. bedzie wydany mimo przeciwnosci losu... co do "musiec" - chodzilo mi o to, ze malo jest gier ktore na GTX pojda slabo, a nie ma gry, ktora na tym nie pojdzie... wiec hmmm slowo "musiec" to chyba nieodpowienie... a juz na pewno seria 9 nie da takiego kopa jak wrzucenie na rynek 8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 mineły kolejne ciężkie trzy tygodnie pracy nad blokiem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 mineły kolejne ciężkie trzy tygodnie pracy nad blokiem :lol: wiesz najlepiej w koncu sam go dziergasz na drutach :lol: :lol: HH pojechal na pewien test do pewnej redakcji... hmmm mam nadzieje, ze go oddadza ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 no to śmiesznie :banana: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 HH pojechal na pewien test do pewnej redakcji... hmmm mam nadzieje, ze go oddadza ;P o już jeden powstał :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 o już jeden powstał :D no ba :D nawet 1,5 ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 (edytowane) w koncu! czekamy na testy :D Edytowane 29 Października 2007 przez FatAlbert Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 Jeden to już był w kwietniu na TTK we Wrocku...to przez 6 miesięcy zrobiłeś (-ście) 0,5 bloku :lol: Gratuluję tempa produkcji ;) A tak na serio to nie najeżdżajmy tak na Sama bo się obrazi jak Kyniek :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 Jeden to już był w kwietniu na TTK we Wrocku...to przez 6 miesięcy zrobiłeś (-ście) 0,5 bloku :lol: Gratuluję tempa produkcji ;) A tak na serio to nie najeżdżajmy tak na Sama bo się obrazi jak Kyniek :P obrazac sie? rotfl, nie, za co? ;P przynajmniej jest wesolo ;) co do czasu ktory minal, w miedzyczasie zrobilismy takie "male" cos jak Zjazd (www.zjazd.pl), przeprowadzka na drugi koniec Polski i organizacja fabryki od nowa... faktycznie mielismy czas w miedzyczasie na dzierganie HH - stad wlasnie jest te 0,5 ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 - stad wlasnie jest te 0,5 ;Pja w tym czasie nie jedne 0.5 wypiłem :D ile serwisów otrzyma bloczek na testy? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 ja w tym czasie nie jedne 0.5 wypiłem :D ile serwisów otrzyma bloczek na testy? :> półtora serwisu :D Pytanie czy test == porównanie, czy może jednak nie... Bo że wygląd fajny to wiemy, że w pudełku fajnym (pomarańczowym) to się możemy domyśleć. Ale wydajność.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 półtora serwisu :D + poltora = caly tor :P Pytanie czy test == porównanie, czy może jednak nie... Bo że wygląd fajny to wiemy, że w pudełku fajnym (pomarańczowym) to się możemy domyśleć. Ale wydajność.... bez pudelka, dostali wersje finalbeta ile serwisow otrzyma? nie wiem, na razie 5 sie zglosilo (dopiero po tym jak napisalem to na forum :/ ) co do testu - bedzie porownanie, przynjamniej z taka mysla wysylalem HH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 ja poproszę o komplecik: bloczek + 0,5 ! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 ja poproszę o komplecik: bloczek + 0,5 ! :D kuriera scigaj ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darusiak Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 (edytowane) fajnie by wyglądał bloczek z pokrytą niklem ale koloryzowaną na czarny i top z plexi w kolorze orange uvr :] (jeżeli taka jest) Edytowane 30 Października 2007 przez Dar!ush Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 (edytowane) może nie UV ale pomarańczowy top by wyglądał nawet nawet :D Tak jak niektóre EK mają. Edytowane 30 Października 2007 przez rafwlkp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 jak tam bloczek ? Sam - jak teraz wyglada realizowanie gwarancji na produkty zakupione w realitynet po jego upadku ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 Ja to już bym radził zmieniać blok tak aby pasował na 8800GT... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 jak tam bloczek ? Sam - jak teraz wyglada realizowanie gwarancji na produkty zakupione w realitynet po jego upadku ? Tak cięzko napisac pmke w razie problemow ;p ? sklep rn zostal zamkniety a nie upadl ;d teraz jeszcze domysl sie gdzie beda dodawane produkty z rn :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 jak tam bloczek ? Sam - jak teraz wyglada realizowanie gwarancji na produkty zakupione w realitynet po jego upadku ? Realitynet nie upadło, został zamknięty sklep, a to chyba zasadnicza różnica ;) Zresztą akurat Samhain w przypadku kłopotów nie będzie robił problemów w gwarancją ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 napisalem juz samowi wiadomosc na gg i nie dostalem odpowiedzi , dlatego zadalem ponownie pytanie w topicu. sklep upadl , czy zostal zamkniety na jedno wychodzi. Widac nie przyniosil wystarczajacych zyskow . 2 roznie okreslenia ktore w praktyce oznaczaja to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 ale po co sam ma prowadzic sklep skoro ma zawiazana bliska wspolprace z angela ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...