muszka15 Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Jaka jest prawidłowa temperatura pracy celerona d??Mój ma od 50 do 60 stopni.Czy to dobre temperaturki?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 na jakim jądrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TK Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Tak czy siak dość spora ( jeśli mowa tu o pracy bezstrresowej ;) ) sprawdź dobrze cooler i przesmaruj dobrze pastą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 na jakim jądrzeA ile jajek może mieć CeleronD? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Jedno- chyba że ze zlości przepołowisz młotkiem;P To prescott- więc chyba lubi się grzać- a te 50-60* to pod obciążeniem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 celki d chyba byly tylko na jadrze prescot . daron nie zrozumial chyba o co chodzilo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 celki d chyba byly tylko na jadrze prescot . daron nie zrozumial chyba o co chodzilo :)Zrozumiałem robocie Tylko źle się wyraziłem - Moje pytanie miało brzmiec: Ile rodzajów rdzeni możesz mieć w Celeronie D? każdy wie, że to tylko Przeszczoch 256 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Tylko Prescotty mowicie, hmmmm.... a to na przyklad? te 50-60 stopni to w spoczynku czy pod obciazeniem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 (edytowane) każdy wie, że to tylko Przeszczoch 256 A Cedar Mill..... :-P Moj Pryszczoch ma w stresie 45...na Boxie Edytowane 25 Grudnia 2006 przez Firekage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muszka15 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Na celeronie D podkreconym z 2.53ghz na 3.15ghz mam 55 stopni w maxymalnym obciązeniu.Czy wyższa temperatura mu nie zaszkodzi??Chcialem go jeszcze bardziej podkręcicć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Na celeronie D podkreconym z 2.53ghz na 3.15ghz mam 55 stopni w maxymalnym obciązeniu.fajnie Czy wyższa temperatura mu nie zaszkodzi??nie - to Netburst - można go nawet podpalić i nic miu nie będzie Chcialem go jeszcze bardziej podkręcicć. to zadbaj o lepsze chłodzenie - przewiew w budzie + dobry cooler (minimum Freezer ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wargavoc Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Jak masz nadmiar kasy to polecam Katane CU... Ja miałem na presscot'ci podkręconego z 3,0@3,6GHz temperaturki w idle 35C a w stresie 46C max w upały Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Dwa dni temu był idento temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 te 55*C w strasie to raj dla Celerona :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muszka15 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 (edytowane) Jądro tego celeronka to Prescott.Przesmarowalem go pastą i zaomontowałem wentylator w obudowie.Podkręcilem go do 3.54 i działa stabilniie.Temperatury od 47 w idle do 55 w stresie. Edytowane 25 Grudnia 2006 przez muszka15 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kpawel Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Mój Celeron D 351 3,2GHz na Box-owym wentylu przesmarowanym Arctic Silver 5, bez obciązenia ma 42C, a w streie max 50C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muszka15 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 (edytowane) Ja mam chlodzenie spire.Tanie bylo(36zl) ale bardzo ciche.Na normalnych ustawieniach osiągi ma jak boxowy intel. Edytowane 25 Grudnia 2006 przez muszka15 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...