Gość Pacific Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Witam, mój problem jest następujący. Gdy słucham sobie czegoś to co jakiś czas (ok.co 2 minuty) przycina mi się muzyka w winampie - taki mix chwilowy :D Jest to bardzo denerwujące więc prosze o jakieś rady. Dodam jescze ze sprzęt jest nowy: AMD Athlon64 3000+ Gigabyte GA-K8nF 2 x 512 mb Kingston galaxy 7600 gs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Nie masz śmietnika w systemie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pacific Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Eee nie ;] Komp nowy sys tez świeży i na bieżąco czyszczony ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość radioram 89'8 fm Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zewnetrzna karta i po problemie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Pewnego razu to samo się zrobiło się mojej zintegrowanej muzie na płycie z podpisu. Żadne przeinstalowanie systemu nie pomogło, więc musiałem zakupić Sound Blastera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pacific Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Dobra głupi temat założyłem :P Instalka najnowszych sterów od Realteka i po kłopocie :P Temat można zamknąć. Pozdrawiam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pacific Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 (edytowane) Ehh dzień bez problemów a tu znowu to samo :blink: :mur: Jednak przeinstalowanie sterów nic nie dało. Dalej mi się scina muza :angry: Niech ktoś mi pomoze <_< Edytowane 24 Grudnia 2006 przez Pacific Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blade13 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Ja jak wylaczylem SpeedFana to mi przestalo przycinac dzwiek :) Moze pomoze... Zawsze warto sprobowac! Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 U mnie są takie przyciny jak mam włączyny jakiś program monitorujący temperatury, prędkości wentyli itp. Jak coś takiego masz włączone to wywal i będzie po kłopocie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...