killua Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Mam k750i i jak go odlacze od usb to momentalnie resetuje mi sie komputer. tak samo sie robi jak daje bezpieczne odlaczanie jak i bez tego . Ktos moze wie co zrobic ? probowalem przelaczyc na inne gniazdko usb ale jest to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 os ? sp ? drv ? system servis pack drivers for usb ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Winxp sp1 , drivery zainstalowane z orgilnalnej plytki jaka jest dostarczana do telefonu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 probowales z innymi urzadzeniami na usb? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 tak, z innymi urzadzeniami nie ma problemu. Ale nie mialem zadnego takiego urzadzenia ktore procz przesylania danych przy podlaczeniu do usb takze sie laduje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 może kabel robi zwarcie? albo na usb (mało prawdopodobne) albo na gnieździe z komóry.... jak byś miał możliwość to pożycz od kogoś innego kabel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Kabel musi być walnięty. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Prosta sprawa w takich momentach, bierzesz kabel i idziesz do jakiegoś kumpla i podłączasz u niego telefon robisz mały przesył i odłączasz. Jeśli da reseta to wiesz wtedy, że kabel lub soft telefonu może wprowadzać błąd. Jeśli wszystko u znajomego będzie działało wtedy szukasz błędu u siebie wraz z przeinstalowaniem sterowników do USB. Jeśli to nie pomoże to wyłącz z poziomu biosu opcje wyłączania/blokowania systemu przy błędzie krytycznym (w pracy jestem i nie pamiętam jak to dokładnie się nazywa w bios) wtedy już nie powinien wywalić systemu/dać reseta. Po przewrowadzeniu tych dwóch doświadczeń będziesz na 99% wiedział co może być przyczyną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Miałem podobny problem. Jak się okazało źle podłączyłem USB do płyty głownej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...