wilczurek Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 ile moze łupnąć mobo w pracy stałej ( nie licze pamięci cpu gpu reszty kart pci ani użądzeń usb)?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 użądzeńKup słownik, sprecyzuj o co Ci chodzi bo tak piszesz jak byś nie mógł... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyysiu Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 (edytowane) Może dokończe: "Kto kolwiek widział ktokolwiek wie.... gdzie znajde słownik ortograficzny?" <_< Było. [edit] Za długo posta pisałem ;]. Edytowane 23 Grudnia 2006 przez krzyysiu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 (edytowane) Pobur <_< Użądzeń <_< Licze <_< Żarty sobie stroisz ? Raport poszedł. Edytowane 23 Grudnia 2006 przez Venom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Pewnie będzie tekst " jestem dyslektykiem" albo Bóg wie czym ehhhhhh........ niech lepiej kupi sobie FF ze słownikiem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Pewnie będzie tekst " jestem dyslektykiem" albo Bóg wie czym ehhhhhh........ niech lepiej kupi sobie FF ze słownikiem :lol:heh, albo jestem pijany :lol: co do ortografi polecam FireFox 2.0 ma podkreslanie bledow :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość markee Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 A ja myślałem, że to forum jest o tematyce komputerowej a nie polonistycznej! Nie wiem ile płyta może pobrać prądu, a po co ci to wiedzieć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 A ja myślałem, że to forum jest o tematyce komputerowej a nie polonistycznej!Ale trzeba porządnie pisać. Jeżeli zrobisz błąd, no ok - dwa, to nie ma problemu, ale jeżeli je robisz notorycznie to lekka przesada. Czy w szkole w zeszytach innych niż do języka polskiego też nie przejmowałeś(przejmujesz) się interpunkcją i ortografią ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loolek Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 A ja myślałem, że to forum jest o tematyce komputerowej a nie polonistycznej! Nie wiem ile płyta może pobrać prądu, a po co ci to wiedzieć? A czy to oznacza, ze nie powino sie tutaj stosowac poprawnej polszczyzny? A autor tematu jest poprostu leniem, bo wystarczy skorzystac z FF2.0 lub przed wyslaniem tekstu wkleic go do dowolnego edytora tekstu ze slownikiem ortograficzym i oszczedzic ludziom meczenia sie podczas czytania. PS Nie wiem jak dla ciebie ale ja nie przpadam za czytaniem tekstu, w ktorym jest pelno bledow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczurek Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 A ja myślałem, że to forum jest o tematyce komputerowej a nie polonistycznej! Nie wiem ile płyta może pobrać prądu, a po co ci to wiedzieć? No bo jest podobno , tu chodzi o przejżystość . | Bo zmieniam mobosa i nie wiem czy mi starczy 350w . WTF nie ma kropki i już ortografia stylistyka itp.' :mur: Przeci ja nie guda po ślązku , wystarczy pomyśleć i widać co jest napisane . Tak naprawdę wynajął mnie koniu jako testera :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loolek Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 (edytowane) No bo jest podobno , tu chodzi o przejżystość . | Bo zmieniam mobosa i nie wiem czy mi starczy 350w . WTF nie ma kropki i już ortografia stylistyka itp.' :mur: Przeci ja nie guda po ślązku , wystarczy pomyśleć i widać co jest napisane . Tak naprawdę wynajął mnie koniu jako testera :D Jak juz to po slazku sie goda(poprawione) a nie guda. Po drugie to nie brak jedenj kropki ale poleniles razace bledy. I zamiast je poprawic jeszcze sie tlumaczysz(bezskutecznie). Wiec bedziesz testerem? Mam nadzieje, ze nie bedziesz zajmowal sie opisywaniem testu z wykorzystaniem slowa pisanego. Zasilacz powinien dac rade. Edytowane 23 Grudnia 2006 przez Loolek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 No bo jest podobno , tu chodzi o przejżystość . | Bo zmieniam mobosa i nie wiem czy mi starczy 350w . WTF nie ma kropki i już ortografia stylistyka itp.' :mur: Przeci ja nie guda po ślązku , wystarczy pomyśleć i widać co jest napisane . Tak naprawdę wynajął mnie koniu jako testera :D tu nie tylko o kropki ludziom chodzi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Po slasku sie godo a nie gada, mowi itp. A user wilczurek jest mi dobrze znany z zakladania durnych, dla nikogo nie zrumialych tematow. Dostal nagrode na dzikie.net za takie tematy, to poszedl tutaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość markee Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 No ja jestem ze śląska i twierdze, że po śląsku się mówi a co do tematu to pytanie jest ile może płyta główna pobierać watów??? a nie czy zasilacz 350 W wystarczy! No ale to pewnie ze względu na gramatyke jest niezrozumiałe. Temam wydał mi się ciekawy bo przecież tyle się mówi ile watów pobiera procesor, karta graficzna, pamięci a nie słyszałem jescze ile może pobrać sama płyta. Przecież mostek i inne komponenty też coś biorą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 No ja jestem ze śląska i twierdze, że po śląsku się mówi a co do tematu to pytanie jest ile może płyta główna pobierać watów??? a nie czy zasilacz 350 W wystarczy! No ale to pewnie ze względu na gramatyke jest niezrozumiałe. Błąd w temacie, błędy w postach, błędy w sigu - skończ z pyskowaniem i popraw co trzeba. Dziwne, że żaden moderator nie rzucił jeszcze owocem... Temam wydał mi się ciekawy bo przecież tyle się mówi ile watów pobiera procesor, karta graficzna, pamięci a nie słyszałem jescze ile może pobrać sama płyta. Przecież mostek i inne komponenty też coś biorą. Pobór mocy jest różny dla różnych chipsetów a różnice mogą sięgać nawet kilkudziesięciu W. Twoja płyta nie powinna zjadać więcej niż kilkunaście W. Dodatkowo możesz zerknąć na kalkulator mocy zasilacza: KLIK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczurek Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 (edytowane) @devilek Na waszym forum już nie mam wakacji . Załóżcie temat o błędach <_< , ja sprawdzam 2x posta i nie widze byków :unsure: . Temat poświęcam poborze prądu przez płyte główną więc dowiem sie konkretnie ile ciągną naprzykład asusy p5 B/W . 2. O ile może skoczyć pobór procentowo po Vmod na północnym moście? Edytowane 24 Grudnia 2006 przez wilczurek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 No ja jestem ze śląska i twierdze, że po śląsku się mówi a co do tematu to pytanie jest ile może płyta główna pobierać watów??? a nie czy zasilacz 350 W wystarczy! No ale to pewnie ze względu na gramatyke jest niezrozumiałe. Temam wydał mi się ciekawy bo przecież tyle się mówi ile watów pobiera procesor, karta graficzna, pamięci a nie słyszałem jescze ile może pobrać sama płyta. Przecież mostek i inne komponenty też coś biorą. TysiuncPincetDwaDziewincet Watów. To takie wazne? Rozkmiń se mostki, straty na MOSFETACH, układy I/O, zegary i Ci wyjdzie w granicach 25W IMO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loolek Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 @devilek Na waszym forum już nie mam wakacji . Załóżcie temat o błędach <_< , ja sprawdzam 2x posta i nie widze byków :unsure: . Przeciez forumowicze wymienili twoje bledy. Wrzuc to co napisales do worda a zobaczysz gdzie masz bledy, bo widac ze twoja ortografia kuleje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczurek Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 teraz poprawnie. Temat uważam za zamknięty . B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 http://so.pwn.pl/ zapraszam tutaj, sam czasem korzystam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...