Skocz do zawartości
wilczurek

Kto Kolwiek Widział Ktokolwiek Wie

Rekomendowane odpowiedzi

Pewnie będzie tekst " jestem dyslektykiem" albo Bóg wie czym ehhhhhh........ niech lepiej kupi sobie FF ze słownikiem :lol:

heh, albo jestem pijany :lol: co do ortografi polecam FireFox 2.0 ma podkreslanie bledow :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja myślałem, że to forum jest o tematyce komputerowej a nie polonistycznej!

Nie wiem ile płyta może pobrać prądu, a po co ci to wiedzieć?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale trzeba porządnie pisać. Jeżeli zrobisz błąd, no ok - dwa, to nie ma problemu, ale jeżeli je robisz notorycznie to lekka przesada. Czy w szkole w zeszytach innych niż do języka polskiego też nie przejmowałeś(przejmujesz) się interpunkcją i ortografią ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czy to oznacza, ze nie powino sie tutaj stosowac poprawnej polszczyzny?

A autor tematu jest poprostu leniem, bo wystarczy skorzystac z FF2.0 lub przed wyslaniem tekstu wkleic go do dowolnego edytora tekstu ze slownikiem ortograficzym i oszczedzic ludziom meczenia sie podczas czytania.

PS

Nie wiem jak dla ciebie ale ja nie przpadam za czytaniem tekstu, w ktorym jest pelno bledow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No bo jest podobno , tu chodzi o przejżystość . | Bo zmieniam mobosa i nie wiem czy mi starczy 350w . WTF nie ma kropki i już ortografia stylistyka itp.'

:mur: Przeci ja nie guda po ślązku , wystarczy pomyśleć i widać co jest napisane . Tak naprawdę wynajął mnie koniu jako testera :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No bo jest podobno , tu chodzi o przejżystość . | Bo zmieniam mobosa i nie wiem czy mi starczy 350w . WTF nie ma kropki i już ortografia stylistyka itp.'

:mur: Przeci ja nie guda po ślązku , wystarczy pomyśleć i widać co jest napisane . Tak naprawdę wynajął mnie koniu jako testera :D

Jak juz to po slazku sie goda(poprawione) a nie guda.

Po drugie to nie brak jedenj kropki ale poleniles razace bledy. I zamiast je poprawic jeszcze sie tlumaczysz(bezskutecznie).

Wiec bedziesz testerem? Mam nadzieje, ze nie bedziesz zajmowal sie opisywaniem testu z wykorzystaniem slowa pisanego.

Zasilacz powinien dac rade.

Edytowane przez Loolek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tu nie tylko o kropki ludziom chodzi ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja jestem ze śląska i twierdze, że po śląsku się mówi a co do tematu to pytanie jest ile może płyta główna pobierać watów??? a nie czy zasilacz 350 W wystarczy!

No ale to pewnie ze względu na gramatyke jest niezrozumiałe.

Temam wydał mi się ciekawy bo przecież tyle się mówi ile watów pobiera procesor, karta graficzna, pamięci a nie słyszałem jescze ile może pobrać sama płyta.

Przecież mostek i inne komponenty też coś biorą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja jestem ze śląska i twierdze, że po śląsku się mówi a co do tematu to pytanie jest ile może płyta główna pobierać watów??? a nie czy zasilacz 350 W wystarczy!

Błąd w temacie, błędy w postach, błędy w sigu - skończ z pyskowaniem i popraw co trzeba. Dziwne, że żaden moderator nie rzucił jeszcze owocem...

Temam wydał mi się ciekawy bo przecież tyle się mówi ile watów pobiera procesor, karta graficzna, pamięci a nie słyszałem jescze ile może pobrać sama płyta.

Pobór mocy jest różny dla różnych chipsetów a różnice mogą sięgać nawet kilkudziesięciu W. Twoja płyta nie powinna zjadać więcej niż kilkunaście W. Dodatkowo możesz zerknąć na kalkulator mocy zasilacza: KLIK.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@devilek

Na waszym forum już nie mam wakacji . Załóżcie temat o błędach <_< , ja sprawdzam 2x posta i nie widze byków :unsure: . Temat poświęcam poborze prądu przez płyte główną więc dowiem sie konkretnie ile ciągną naprzykład asusy p5 B/W .

2. O ile może skoczyć pobór procentowo po Vmod na północnym moście?

Edytowane przez wilczurek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

TysiuncPincetDwaDziewincet Watów.

To takie wazne? Rozkmiń se mostki, straty na MOSFETACH, układy I/O, zegary i Ci wyjdzie w granicach 25W IMO.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@devilek

Na waszym forum już nie mam wakacji . Załóżcie temat o błędach <_< , ja sprawdzam 2x posta i nie widze byków :unsure: .

Przeciez forumowicze wymienili twoje bledy. Wrzuc to co napisales do worda a zobaczysz gdzie masz bledy, bo widac ze twoja ortografia kuleje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi