maSTHa212 Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Tak jak w temacie, wrzucajcie fotki swoich choinek!! Wesołych Świąt!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Master: Slave: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Hehe, właśnie skończyłem ubierać nasze tegoroczne maleństwo (3m), także trafiony temat Mastah ;) Oto fotka z "troszkę" mniej konwencjonalnej perspektywy: Spokojnych Świąt! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Moja mobilna-mini-usb* choinka ;) zdrowia zycze! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Moja kłująca piękność ;] wersja rc2. YogiCK - master and slave - spadłem z krzesła, fajne określenie. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 O lol jaki temat. A w Wielkanoc bedziemy fotografowac swoje jajka? :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Wesołych Świąt – zdrowia i pieniędzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guziq Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zaraz ubiore i wstawie zdjecia swojej :) PS. Zdrowia i pieniedzy (jak na wigilii w szkole życzyli mi tego żebym zdał mature, dostał sie na wymażone studia to zaczynałem sie smiac i mówiłem ze wystarcza mi zdrowie i pieniadze) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 YogiCK też spadłem z krzesła :lol2: A ja nie mam choinki :twisted: Nie ide za stadem :plum: :plum: :lol2: jak to mój kolega powiedział Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 A u mnie jest tradycja coby w dzień wigilii ubierać, także jutro się pochwale ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 (edytowane) A to moje choineczki: I nic się nie zbiło:) Edytowane 24 Grudnia 2006 przez Francuz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konios Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 a to moja przykomputerowa mala chineczka :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 A oto i nasza roslina: Niestety podczas ubierania zaliczyla glebe - pekl stojak :| Na szczescie bylo to na poczatku i stluklo sie tylko pare bombek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 u mnie w tym roku jest tylko slave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 O lol jaki temat. A w Wielkanoc bedziemy fotografowac swoje jajka? :mrgreen:tak, a Ty pierwszy ;] zawsze byłem ciekaw jakie jajka mają moderatorzy :lol: :lol: ja z braku kabla do kompa nie pochwalę się choinką, wasze sycą ;] dawajcie fotki ze światłem i w ciemnościach - lepszy efekt będzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Moja jest w ciemnosciach - jedynym zrodlem swiatla jest choinka 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 A oto mój krzol: By AragornPL & Fuji S5600 (wszystko na auto, bo nie umiem fotografować :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Nie ide za stadem :plum: :plum: :lol2: jak to mój kolega powiedziałStanowczo zaprzeczam wszystkiemu, zwłaszcza że cytat jakiś taki zgwałcony. "master" i "slave" rzuca na glebę, bynajmniej nie ze względów estetycznych :> Ponieważ w moim magicznym domu obowiązuje taka nowa, świecka tradycja, że chaszcze przystraja się 24.12 rano, nie mam nic ciekawego do pokazania. Zwłaszcza że w pracy jestem. Żarcik: - Wiesz, chyba rozwiodę się z moją starą. - Tak? A co się dzieje? - A, marudzi i zrzędzi, od ośmiu miesięcy męczy mnie o to samo. - O co? - Żebym wyniósł choinkę do śmietnika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 (edytowane) Ja normalnie bym sie pochwalił, ale w tym roku tata wybrał jakąs taką brzydką :ph34r: i sie wstydze :oops: :lol: Nie no powaga, w ogole mi sie nie podoba - krzywa jakas ;) . Jednak temat wbrew temu co ktos przede mną sugerował jest sycący :mrgreen: W klasyfikacji ( ;) ) prowadzą jak na razie Costi i YogiCK ;) . Oczywiscie reszta drzewek też niczego sobie;] Ps. Zaznaczajcie moze czy Wasze choinki sa sztuczne czy prawdziwe, bo nie zawsze widac ;) Edytowane 24 Grudnia 2006 przez und3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Oto moja, sam stroilem :). Z lampa blyskowa, bo bez za cholere nie moge ostrosci utrzymac ;/. A lampki tak ladnie sie swiecily :(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMJotka Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 (edytowane) No to ja już drugi rok tak z rzędu standardowo: Wesołych życzę:) Edytowane 24 Grudnia 2006 przez eMJotka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 A to moja choina <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Ja swoją choinke będę za chwile lutował dopiero wiec pokaże ją po południu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 (edytowane) jonas Napisałem tak jak mi to powiedział. Jako że nastrój jakiś musi być to u mnie zawitało takie coś :D Sorry, ale nie mam aparatu. Edytowane 24 Grudnia 2006 przez JROX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Kurczątko, chionek pod sufitem nigdy nie widzialem :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 W tym roku moja choinka nie nadaje się nawet do patrzenia na nią. Ale że Was bardzo nie lubie, wkleje zdjęcia... Główna (phi, wielkości stołka...) Pokojowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 sbchp250,eMJotka choinke. Ja mam stroik Bożo Narodzeniowy :P Jak znajdę moją personal edyszyn to wam pokaże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Choinki pod sufitką - lol IMO [; Ja jak zabawie się kumpla SE to wam pstrykne fotken machen. U mnie w pokoiku raczej hoiny brak - z powodów free space na nią. Wesołego jajka! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Ta jest w moim pokoju przy kompie Ta u rodzicow i moje lampki z diod :P A ta tez u rodzicow taka zeby byla :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 To ja jeszcze wrzucę dwa zdjęcia "za dnia": PS. Drzewko to jodła kaukaska. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...