deserted Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Personal Edyszyn: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaNz Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 HaNz wymiatasz :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 A TUTAJ są moje krzaki :D Pierwszy jest z mojego pokoju ;) Drugi to żywy świerk chyba koreański :blink: :) A pod trzecią taki "prezent" :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik4 Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 To moje drzewko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 no to i moja: ja ustawialem, ubierala zona :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bobster Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 2 nie pokazuje bo są w kuchni i korytarzu a tam burdel i nie są ładne [; Dziadków, rodziców, siostry, moja.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Aparatem z telefonu ale dałem rade :D W realu jest ładniejsza. Jak dorwe canona A610 to edytuje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4Rx Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 No dobra, no to moje dzieło, takie średnie w tym roku, w zeszłych latach ładniejsze choniki miałem :) Zdięcia też kiepsko zrobiłem :P Choinka i brat: Choinka po ciemku: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 hary wystril brata na swieta :) ja dam dopiero w srode zdjecia bo siostra zabrala mi card readera :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyysiu Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Drzewko w dużym: A ja drzewka nie mam, to przystroiłem karnisz :) P.S. Nigdy więcej aparatów Nikona <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkamil Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Wersja biurkowa - mini ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 panowie.. niektóre choinki bez polotu... Może za rok ogłosimy konkurs na najlepiej zmodowaną choinkę :D ja niestety nie posiadam nic co choinka można by nazwać :)... może w przyszłym roku.. jeśli mi się uda to będzie "mały" wypasik :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 Moja jest modowana bo ma lampki wlasnorecznej roboty :P :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 moja nie miescila sie do stojaka ...siekierka-mod i po problemie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 to może jakieś FAQ do choinek? :) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 panowie.. niektóre choinki bez polotu...Bo to nie moja (w sensie drzewko), naszą nam sąsiad zapier...ł (leżały 2 choinki w ogrodzie i wziął tą którą pierwszą zobaczył czyli naszą) i został nam taki patyczek zamiast pięknej choinki ;] Brzydkiego patyczka to nie idzie nawet ładnie ubrać ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 (edytowane) hary przyznaj się że ci się nie chciało po lesie chodzić tylko wziąłeś pierwszą lepszą ;] :lol: było wytłumaczyć sąsiadowi że, zęby nie grzyby, nie odrastają :D Edytowane 28 Grudnia 2006 przez Kaaban Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Choinek się nie chodzi po leise i nie szuka bo to niezgodne z prawem :lol: Choinki się kupuje ;) Sąsiadowi za dużo tłumaczyć nie można bo to dobry znajomy, a wzial nasza przez przypadek bo w sumie nie wiedział jak wygląda nasza a jak jego, siet happens ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Co prawda troche po czasie, ale temat mi umknal wczesniej, a IMHO mam sie czym pochwalic w tej kwestii ;) Choinka jest sztuczna.. co roku ta sama, bo idealnie pasuje nam do pokoju. Zloty pasuje do drewna, a granatowy do dywanow, fotela i kanap, ktorych akurat nie widac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Jak zobaczyłem nazwę tematu to pomyślałem że niektórzy powinni tutaj dać zdjęcia swoich komputerów :lol: Niestety nikt się nie skusił :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 odkopuję [[[[[[[[; moja choinka: bez oświetlenia, z flashem+światłem, z samym światłem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 Też bym dodał swoją.. ale jeszcze nie mam :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eyah Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 Nooby z was ;x Choinki to się ubiera w Wigilie a nie tam na początku zimy ;x Dziadek mróz was ukarze! Wersja biurowa ;] Nawet nie chce mi lampków podłączyć, wtedy choinka zamienia się w lampę nocną ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 Ale krzun :lol: Zdejmij ten kawalek lancucha i pseudo_bombki, zostaw same lampki, bedzie o niebo lepiej ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...