eyah Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 (edytowane) No co dzisiaj przyniosłem krzuna i nawet nie chciało mi się wyprostować go nawet;x Dzisiaj doprowadzę go do ładu. Jak tak sobie patrze na łańcuch to gdzieś chyba zgubiłem kawałek, bo kiedyś było go więcej ;O Acha i jak coś to lampki są przeznaczone do przybierania normalnych choinek ;] Takie dłuuugie są ;] Edytowane 23 Grudnia 2007 przez eyah Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 (edytowane) Secondary master Secondary slave Główny unit jeszcze nie ubrany, czeka na balkonie :P YogiCK, dodałem jeszcze secondary, co tutaj ma akurat dość duże znaczenie :] Jednostka zwana primary master została już ubrana, teraz tylko trzeba zrobić zdjątka... Edytowane 24 Grudnia 2007 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 Te, nie ściągaj ode mnie nazewnictwa :wink:. Ja w tym roku nie daję fotek, bo choinki wyglądaja praktycznie tak samo jak w zeszłym roku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quintrix Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 Choinka w pokoju rodziców :) ... i choineczka u mnie xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaTaTaFish Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafia35 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 A to moja :) : @KaTaTaFish: Gdzie Twoja choinka ma wierzchołek? Na następnym piętrze? Nieźle to wygląda :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosti Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 A to moja :lol2: : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 Moja mała choinka :) Przed domem mam jedną wielką, ale nie przystrojoną ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 No to ja też wstawię zdjęcie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilek Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 (edytowane) A to moja choinka: Edytowane 24 Grudnia 2007 przez emilek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 Jodla rlz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 Mi na chwile obecna przypadla najbardziej do gustu choineczka :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 Sztuczna choinka, tym razem nie ma oryginalnej ;). Zdjęcie robione tel od szajsunga l760. Cyfrówki nie mam, nikt mi nie kupił, pod choinką nie leżała. Chyba sobie sam kupię cyfrówkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 to i ja zaprezentuje swoja ;] zdjecia takze szajsungiem L760 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4rch0n Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 A to moja choineczka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 Sztuczna choinka Agnes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2008 Odkopuje! Rok temu nie pokazywałem to w tym pokażę :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2008 To czas dorzucić coś od siebie, gdyż w zeszłym roku także nie pokazałem "Primary Mastera" - teraz czas się zrehabilitować. Sam ubierałem (pierwszy raz od paru lat), tak więc wygląda... jak wygląda :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwok Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2008 A tak wygląda moja choinka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3niu Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2008 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 Jakoś w zeszłym roku przegapiłem temat ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 m4r > twoja choinka wymiata, respekt :P Jak odkope cyfraka to wrzuce swoje tegoroczne krzaki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2009 wchodząc na ten temat spodziewałem się kogoś, kto był na tyle "inteligentny", że ubrał choinkę na wielkanoc [; Ech. [; u mnie stoi coś b. podobnego. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2009 wchodząc na ten temat spodziewałem się kogoś, kto był na tyle "inteligentny", że ubrał choinkę na wielkanoc Ja tez :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Kurcze... a już chciałem napisać f a i l ! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2011 Czas na odkop roku B-) Master: Slave: Mnie i siostrze nie chciało się w tym roku ubierać choinki więc tylko światełka wiszą na ścianie :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2011 Tak wygląda moja (H=175cm) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...