LPC Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 mam sprzeta jak w podpisie , nic nie przetaktowywane, win 98se ,zasilacz 250 w, robie se byle co na kompie (czyt. gram , serfuje itp itd) a tu nagle wyskakuje mi z nikad wystapił krytyczny wyjatek OE w 0028:CO2CA09B w VXD DOSMGR(o5)+000000D3 biezaca aplikacja.... wcisnij alt ctrl ..bleble ble wciskam esc i wychodzi mi z danego programu (np gry lub strony na ktorej aktualnie siedzie) dla mnie jest to zagadka dropsa pomozcie P.S. wszystkie wiatraki pracuja temp na wszystkim w normie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 no to kurde, normalnie bledzik, systemik sie skopal. sprobuj go nortonem utilities, norton win doctor potraktowac, powinioen pomoc, i zrbo tam wsszystkie tesciki i optymalizacjie, ze powinien system jak nowy po operacji zostawic, a jak nic nie da to poprsotu format c: i od noewa system. Sproboj moze antywirem, mozej kais wirus sie wkradl, w kazdym razie sprobj zrobic t oz pakietem nortona a powinno pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Z podpisu widze, ze grafe masz przetktowana i to dosc sporo. Ale to raczej nie wywaliloby bledu krytycznego. To wina zasilacza albo plyty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 ...nic nie przetaktowywane... ....widze, ze grafe masz przetktowana..... No comments... 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Mozliwe,ze to zasilacz,ale glowy nie dam.. Mozliwe,ze to co mowi scibi jest prawda. 98 czesto sie sypaly. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Mysle ze to wina jakiegos nowego sterownika , albo zle odinstalowanego starego . Ogolnie nie wolno sie bawic w Win98, w czeste zmiany sterow . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Zerknij tu http://www.pclab.pl/?art=&sid=1676&mode=nested&order=0 moze coś znajdziesz ja próbowałem ale mi się literki i cyferki zlewaja :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Mysle ze to wina jakiegos nowego sterownika , albo zle odinstalowanego starego . Ogolnie nie wolno sie bawic w Win98, w czeste zmiany sterow . Eeeeee tam :o Kilkakrotnie zdazalo mi sie mieszczac ze sterami i spox. RegCleaner i Norton rulzzz 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 ...nic nie przetaktowywane... ....widze, ze grafe masz przetktowana..... No comments... 8) no zapomniałem se o tym podpisie przez dłuzszy okres czasu karta chodzila na tych ustawieniach ale ostatnio chce sie jej bozbyc(czyt. wcisnac ja jakiemus naiwniakowi) i latałem z nia to tu to tam i karta wrociła na defaultowe ustawienia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Proponuje przetestowac pamieci jakims porzadnym programem. Kto pamieta adres do memtestu ? Dobra wrzucilem go na serwer. www.astercity.net/~dexter/memt30.zip Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 IMHO to nie kwestia hardware tylko skopany win ... od dawna masz tego kompa czy dostales/zlozyles pare dni temu ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 tak ciezko przeinstalowac winde ? ;q przeinstaluj i wtedy powiedz czy all gra czy dajel shit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 kompa sam składałem mam go juz jakis czas a winde juz reinstalowałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 LPC powiedz mi tylko czy po wystapieniu tego bledu masz net czy nie????????????????????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 LPC powiedz mi tylko czy po wystapieniu tego bledu masz net czy nie????????????????????? ano mam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 bo ja tez mialem taki blad tylko nie pamietam dokladnie czy taki sam w kazdy razie VXD i co sie okazalo koles mnie niukował i trza bylo robic reset ale komp normalnie chodzil tylko ze netu nie bylo i tez mnie wywalalo z gier zalozylem firewalla i po klopocie:))))))))))))))))))))))))))))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 sprobuj jeszcze przelozyc sieciowke w nizej moze pomozebo wiem ze sieciowka tez powoduje tego typu bledy:)))))))))))))))))))))))))) Sprobowac nie zaszkodzi:)))))))))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 a ja moge powiedziec ze to wina zasilki..... chodz niekoniecznie........ :) na taki proc, ram i hdd polecam minimum 300W :) a jak jeszcze zmienisz grafike to zasilacz poprostu musisz zmienic :) u mnie na 250 W, reszta w podpisie komp chodzil stabilnie tylko na 633mhz......... jak uruchomilem jakas gre to sie sypal........ :) aha.. teraz mam 350W :) p.s. to tyle co mialem do napisania :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punek Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 To co mam w podpisie+siecioofka 10mb/s ciągnie zasilacz 230W NoName. +3,3V=12A +5V=18A +12A=8A +5VSB=1A Nic się nie działo od wakacji. Aż teraz raptem zaczą się dziwnie restartować. Przeważnie jak oglądam film (divX). Możliwe żeby zasilacz się wypalił?? temp na procku mam 46*C. A na czipsecie mam 35* (odłączony wiatraczek). Nawet potrafi się zrestartować jak siedze w necie i słucham empetrzy. Tak chwaliłem ten komputer że się nie wiesza. Może to dlatego że wyje***** wszystkie gierki z niego?? Może brakuje mu rozryfki?? Sorry za podpięcie się do tematu. Jak komuś się będzie chciało to niech odpowie a jak nie to niech zignoruje tego posta. Pozdrawiam Punek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...