czesiek398 Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 (edytowane) Witam. Pewnego dnia odpalam komputer - wszystko oki, byle nie jeden szczegół, mianowicie zamiast MemoryTestu jaki jest przy bootowaniu, pojawia mi się napis: Memory. I tyle komputer przestaje reagować na jakiekolwiek komendy (kompletny zwis). Dopiero po wyłączeniu i ponownym wciśnięciu z tyłu zasilacza przycisku O - 1 i odpaleniu komputera wszystko jest ok. Nie wiem co może być przyczyną takiego zachowania się sprzętu. Robiłem już wszystko co przyszło mi na myśl : Wyciągałem pamięci, przekładałem do innych slotów, uaktualniałem biosa do nowszej wersji, robiłem różne testy programami typu GM i nic ! GM nic nie pokazał - żadnych błędów. Nie mam pojęcia dalej robić. Proszę o pomoc. Konfig : Proc : P4 630 HT - 3.0GHZ@3.2GHZ Pł gł. Gigabyte GA-8I915P Duo (rev2.0) Zasilka: Tagan 380W U01 DVD-RW: LG 8x/40x/ RAM: 2x512 DDR2 533MHZ GoodRam (DualChanel) K. Sieciowa: WLAN USB Cooler na proc: Pentagram Freezone QVC-120 Cu+ Muzyka: Sound Blaster Audigy4 Dysk: WD 160GB SATA Cache 8MB VGA: Ge-Force 7600GS Galaxy Zalman GDDR3 1,2 ns Sound System: Creative Inspire T6060 + AreoCool GateWatch + Sony Memory Card Reader Edytowane 23 Grudnia 2006 przez czesiek398 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...