Skocz do zawartości
surix

Omg Problem Na Agp.....

Rekomendowane odpowiedzi

ocb qr** byłem nastawiony na kupno club3d 7800GS jako że "niby" tania i ma G71 pod cooolerem, wszedzie po ok 1000zł drogo no ale juz przesądzone że ten komp nie będzie sprzedawany a z racji tego że dużo nie gram, priorytetowo liczy się OC :wink: i chciałbym jeszcze odpalić crysisa to 7800GS idealny wybór pod agp... no ale jest II strona medalu X1950PRO za 920zł który jest wydajniejszy od 7800GS a kosztuje mniej OMG, chyba te GF powinny spaść, więc pewni wybór by padł na X1950PRO no ale no OC = no FUN, podobno kwadratowe cienie i chyba największy problem szef 420W VS wykrecony prescott + 2 molexy na X1950PRO ciekawe co wytrzyma <_< ...... i teraz nie wiem czy czekać na spadek cen 7800GS czy może coś innego, z założenia 7800GS miał być naprawde ostro wykręcony i nie wiem czy była by duża przepaść pomiędzy radeon<>GF.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak ale niestety my mówimy o AGP.... a X1650XT nie ma na AGP :?, co do tego X1950PRO kosztuje 900zł czyli około 200zł więcej niż na PCI-E ale mając 512MB to chyba nie jest to zły interes, pozatym on jest chyba równie wydajny co odpowiednik na PCI-E tylko trzeba będzie podgonić proca.... ( na X1950PRO AGP wchodzi Accelero?)

Edytowane przez surix

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi