neomagnet Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Siema, kupiłem dzisiaj kabel krosowany, chciałem połączyć kompy żeby poprzesyłac pare rzeczy. No ale tutaj jest koniec mojej wiedzy, zupełnie nie kapuje co trzeba zrobić dalej i jak te pliki przesyłac. Dodam ze jak podłączyłem kabel do mojego kompa [sig] to cos wyskoczyło ze moze byc problem z połączeniem lub nie ma połączenia. Pewnie asrock zjebał sieciówke. Napiszcie mi pokolei co trzeba zrobić zeby to działało. Jak zły dział to sory, ale tutaj mi najbardziej pasowało. PS. Aha, zapomniałem, chciałbym zeby na tym drugim kompie nie było neta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_999 Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 (edytowane) Siema, kupiłem dzisiaj kabel krosowany, chciałem połączyć kompy żeby poprzesyłac pare rzeczy. No ale tutaj jest koniec mojej wiedzy, zupełnie nie kapuje co trzeba zrobić dalej i jak te pliki przesyłac. Dodam ze jak podłączyłem kabel do mojego kompa [sig] to cos wyskoczyło ze moze byc problem z połączeniem lub nie ma połączenia. Pewnie asrock zjebał sieciówke. Napiszcie mi pokolei co trzeba zrobić zeby to działało. Jak zły dział to sory, ale tutaj mi najbardziej pasowało. PS. Aha, zapomniałem, chciałbym zeby na tym drugim kompie nie było neta. Zobacz tą demonstrację. Powinna pomóc :) http://www.dobreprogramy.pl/obsluga/demons...=1&rodzaj=2 Edytowane 23 Grudnia 2006 przez seba_999 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...