tomcyk Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Szukam jakiegoś PROSTEGO w obsłudze a zarazem DOBREGO programu do obróbki mp3..Chodzi mi o to ze mam kilka koncertów w formie bootlega i chciałbym je pooczyszczać ,dodać brzmienia/dynamiki i pociąć na poszczególne kawałki:):):) Bede wdzieczny za wszelkie propozycje:) :twisted: Szacuneczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 mp3Gain - do wyrównywania poziomu zamiast normalizacji SoundForge CoolEdit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 p3p3 dzieki!!!lece obadać Jak widać nikt tu nie zna zadnych programów:(:(:(:( Panowie napiszcie co... Szacuneczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Sound Forge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Nero ma wbudowany nienajgorszy, a prosty programik, wave edit chyba... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 CoolEdit jest naprawde bardzo dobrym programem - uzywam jakiejs archaicznej wersji sprzed paru lat i mi absolutnie wystarcza - nowe maja az zaduzo tych funkcji i kosztuja tez juz sporo ewnetualnie GoldWave - bardzo maly program - chyba shareware - musialbys sprawdzic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...