Olek Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 Jestem z okolic Łodzi i od pewne czasu zacząłem korzystać z tej hutowni maja bardzo atrakcyjne ceny oczywiście cześci powyżej 250zł wykluczam np: przewód 80 żyłowy za około 15 zł :) Co on nim myslicie czy miał ktoś znim problemy z reklamacją itp. a może jest w Łódzi tańszy sklep (jakaś www. lub adres telefon)oczywiscie dla detalistów odpada np: Rubikom albo Herkules bo trzeba miec wtyki :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 ja jestem z lodzi i niewiem wydaje mi sie ze jest najtanszy ale nie wiem jak cos znajdziesz to daj znac bo chcekupic ram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 Sklep/hurtownia jest OK Niskie ceny detalu, gwarancja bezproblemowa (qmpel qpił LiteOn'a x32 CDR i nie chodził - sprawdzili na miejscu i dali nowego) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 a gdzie mozna kupic radiatory na pamieci karty graficzne i sprzet do oc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomBa Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 jak to gdzie :?: :?: w sklepie tweak'a - w poniedzialek nowa dostawa :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 tak ale sklep tweak nie jest w lodzi a przesylka nie jest darmowa imw tym pzrypadku pewnie by przewyzszyla cene produktu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...