Skocz do zawartości
case

ciekawe elixiry 256mb ddr333 za 175zl :)

Rekomendowane odpowiedzi

ktos moze mi powiedzeic cos o tych pamiatkach

elixir oznaczenie sticker M2U25H64DS8HB1G-6K

oznaczenie na kosci N2D512H80BT-6K

to 6K na koncu to 6ns ?

jak to sie kreci ewentualnie jakis link na sieci gdzie sprawdzic

cena 175zl za noname w www.proline.com.pl a daja wlasnie takie pamieci :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pojemność 256 MB

Standard DDR PC2700

Ilość pinów 184

Maksymalne taktowanie 333 MHz

Czas dostępu 7 ns

ECC Brak

Przpustowość 2700 MB/s

Takie cos znalazlem jak kliknalem na opis.. Nie wiem skad wiesz,ze to elixiry itd. Moze powiesz. Ciekawa oferta.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam takie same...

@190 2.5/2/2/5/2/1T @2.8V idą i przeszło petelnke w 3dmarku... idą też na 194mhz@2.5/2/2/5/2/1T ale asynchronicznie wiec raz mi przechodzi a raz nie... Dorwe antośia to dam jeszcze znać. Kupiłem w niedziele? albo w sobote? mam dziury w głowie od jarania :(. Opisałem tu : http://kris.az.pl/ocforum/viewtopic.php?t=119

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupujesz normalnie w sklepie czy on-line? Na stronie moga miec inne pamieci. Z tego co widzie to czas dostepu maja 7ns.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie wsadziłem takie do kompa. Ehh nie wiem czy to tylko ja mam pecha ale nie idą nawet cas2 w DualDDR :(:(:(

Napięcie 2.77 nawet nic nie dało ;(

Poza tym miałem z nimi dziwną jazde. Stary ram Kingston-a mialem 266 cl2 wsadzilem te 2 kostki (razem 3) i wszystko smiga. Wyjalem Kingstona ustawienia pozostały i gdy włączam kompa to pisk jakby ram nie dociskal. Przelecialem nimi juz we wszystkich mozliwych kombinacjach i nic. Wsadzam Kingstona i smigaja wprawdzie 266 cas ale chodzą !!! I teraz nie wiem o co im chodzi :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanko do was.. Mam pamieci,ktore chodza jak w podpisie. Jakbym dolozyl do nich te elixirki to chodziloby wszystko ok? Zostawic sobie te pamieci czy lepiej je sprzedac?

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...