case Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 ktos moze mi powiedzeic cos o tych pamiatkach elixir oznaczenie sticker M2U25H64DS8HB1G-6K oznaczenie na kosci N2D512H80BT-6K to 6K na koncu to 6ns ? jak to sie kreci ewentualnie jakis link na sieci gdzie sprawdzic cena 175zl za noname w www.proline.com.pl a daja wlasnie takie pamieci :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 6ns. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Ale te pamięci ostatnio w dół poszły :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Pojemność 256 MB Standard DDR PC2700 Ilość pinów 184 Maksymalne taktowanie 333 MHz Czas dostępu 7 ns ECC Brak Przpustowość 2700 MB/s Takie cos znalazlem jak kliknalem na opis.. Nie wiem skad wiesz,ze to elixiry itd. Moze powiesz. Ciekawa oferta. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 bo kupilem :) na kosicach sa te oznaczenia co podalem i zastanawial sie czy sie oplacalo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 I ida tak jak w podpisie? Jezeli tak to jest to moim zdaniem dobry wybor. A jak z timingami,max? Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Mam takie same... @190 2.5/2/2/5/2/1T @2.8V idą i przeszło petelnke w 3dmarku... idą też na 194mhz@2.5/2/2/5/2/1T ale asynchronicznie wiec raz mi przechodzi a raz nie... Dorwe antośia to dam jeszcze znać. Kupiłem w niedziele? albo w sobote? mam dziury w głowie od jarania :(. Opisałem tu : http://kris.az.pl/ocforum/viewtopic.php?t=119 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 no to ide dokupic jeszcze jedna kostke :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Kupujesz normalnie w sklepie czy on-line? Na stronie moga miec inne pamieci. Z tego co widzie to czas dostepu maja 7ns. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 dzis kupilem jedna kostke w sklepie jutro sie przejde i wezme druga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Właśnie wsadziłem takie do kompa. Ehh nie wiem czy to tylko ja mam pecha ale nie idą nawet cas2 w DualDDR :(:(:( Napięcie 2.77 nawet nic nie dało ;( Poza tym miałem z nimi dziwną jazde. Stary ram Kingston-a mialem 266 cl2 wsadzilem te 2 kostki (razem 3) i wszystko smiga. Wyjalem Kingstona ustawienia pozostały i gdy włączam kompa to pisk jakby ram nie dociskal. Przelecialem nimi juz we wszystkich mozliwych kombinacjach i nic. Wsadzam Kingstona i smigaja wprawdzie 266 cas ale chodzą !!! I teraz nie wiem o co im chodzi :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 wg mnie to dobry wybor, w koncu to sa elixiry wiec wiesz... nie sa to jakies samsungi lecz jak za no name jak najbardziej sie oplacalo :D nie masz czego zalowac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Pytanko do was.. Mam pamieci,ktore chodza jak w podpisie. Jakbym dolozyl do nich te elixirki to chodziloby wszystko ok? Zostawic sobie te pamieci czy lepiej je sprzedac? Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 chodziło by wszystko OK.widzę że te noname łądnie się kręcą więc nie widzę problemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 W takim razie chyba ja zamowie.. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 Mam jeszcze jedno pytanko. Case ida one w trybie ultra bez problemow? Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...