Sachiel Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 (edytowane) Mam problem z płytami 99 minutowymi moje nagrywarki to NEC ND-4571A i LG GCE-8480B ( do tego 2giego nie mam nowego BIOSA ) płyty w nero czytane są jako zwykłe 80 minutowe każdą płyte niezależnie jaką włoże czyta mi jako 703 MB. Koniecznie musze coś wypalić na płycie 99 minutowej ( 870 mb ) jest jakiś sposób na zmuszenie wypalarek na odczytanie prawidlowo plyt a może to wina nero ? pomysły ? Alternatywne programy do wyplania ? Problem rozwiązany nie wiem czemu nie pomyślałem o nadpalaniu w nero. Edytowane 24 Grudnia 2006 przez Sachiel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Nie chce mi sie teraz szukac ale to nie Nero "musi widziec płyte 99min" tylko sama wypalarka. Musi miec overburning ( sprawdz sobie w testach nero funkcje przepalania płyty) to ci wyjdzie czy twoja nagrywarka potrafi nadpisac wiecjej niz 703mb.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Musisz po prostu włączyć overburning w Nero. Wszystkie płyty 800MB i 870MB są widoczne jako 700MB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...