Skocz do zawartości
Suchy101

Brak Dzwiekow - Nie Mozna Ustawic Urzadzenia Odtwarzajacego

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jakis czas temu nagle znikly mi dzwieki w wielu rzeczach w WIN - najpierw zauwazyulem to w niemych filmikach streamowanych z neta, pozniej w wielu programach.

Zaczalem szukac przyczyny i zauwazylem ze w START-PANEL STEROWANIA-DZWIEKI I URZADZENIA AUDIO-GLOS w polu URZADZENIE DOMYSLNE nie mam nic wybranego, jak rozwine opcje wyboru to mam tam wyswietlone obie karty - a uzywam dwoch - SB X-Fi i plytowego Soundstorma. Jak wybiore jakies z urzadzen, daje ZASTOSUJ, OK i nic. Wracam do tych ustawien i znowu nie ma nic wybranego...

Problem ten pojawil mi sie jeszcze poki mialm SB Live + Soundstorm (od lat uzywalem ich obu razem i wszystko bylo ok), myslalem ze po zaaplikowaniu nowej karty (i zupelnie nowego zestawu strownikow) problem zniknie, ale tak sie nie stalo.

Dodam jeszcze ze na pewno reinstall systemu rozwiazalby problem, ale to nie jest dla mnie zadne roziwazanie - mam w kompie taka ilosc programow i osobistych ustawien wszystkiego ze nie mam na to najmniejszej ochoty, no i nie wspominajac o tym iz byloby to "lamerskie" obejscie problemu ;)

Pozadrawiam i prosze o sugestie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O WOW , stary , PEŁEN SZACUNEK !!

dziala

dziekuje

pozdrawiam

P.S. powaznie - nie mam pojecia skad to wiedziales, ale raz jeszcze - RESPECTA !

PEACE !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi