turzol Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Co wy na mój wybór: Blok od Miko M8 ---- 60zł Nagrzewnica z poldka (http://www.bloki.republika.pl/grafika/zlota.jpg) ------- 65zł Pojemnik 1,4l do pompek od Mate ---- chyba 80zł (ma wejść do budy) Węże Ehein 12/16mm -----9zł/m Pompka PowerHead 1000l/h ---- 89zł Zaciski -------- 1.9zł/szt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Co do bloku to lepiej zamiast qpować pojemnik dołożył do lepszego. Pojemnika poszukaj w OBI ja kupiłem Easy Clicka jak doradzali inni :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Co do bloku to lepiej zamiast qpować pojemnik dołożył do lepszego. Pojemnika poszukaj w OBI ja kupiłem Easy Clicka jak doradzali inni :)Dokladnie. Wez BlackBoxa, a pojemnika masz w OBI o pj 1,2 l - wlazi pod dyski do MidiTowerki za jakies 8,50zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brevis Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 fajnie ,gdybym mial troche wiecej kaski to skladal bym podobny. Nagrzewnica od poldka jast ok z tego co slyszalem,ale niezle sa tez od Kadeta ,i sa cale miedziane wiec oszczedzasz sobie problemow elektrolitycznch z osadami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Czyli olać ten pojemnik? Ale czy wejdzie mi do Chiefteca Midi Towerka? Aha na stronie www.miko.lodz.pl jest jakiś nowy bloczek o tajemniczej nazwie Black - Box. Jest razem z zapinką ale jeszce nie widziałem w sieci jego testów.....więc jak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 No napewno bije tego M8. Jak narazie z tego co niektorzy pisza to dobry blok. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crategus Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 fajnie ,gdybym mial troche wiecej kaski to skladal bym podobny. Nagrzewnica od poldka jast ok z tego co slyszalem,ale niezle sa tez od Kadeta ,i sa cale miedziane wiec oszczedzasz sobie problemow elektrolitycznch z osadami. z poldkow tez sa cale miedziane... chyba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 fajnie ,gdybym mial troche wiecej kaski to skladal bym podobny. Nagrzewnica od poldka jast ok z tego co slyszalem,ale niezle sa tez od Kadeta ,i sa cale miedziane wiec oszczedzasz sobie problemow elektrolitycznch z osadami. z poldkow tez sa cale miedziane... chyba :) Groont to rzetelna i pelna informacja :P :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crategus Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 a nie sa? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Chyba sa mosiazno-miedziane z tego co slyszalem.. Rzecz jasna moge sie mylic. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 stare Poldki miały tak jak duże fiuty mosiężne a po 1990 roku mają alu DajEwo rulez :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crategus Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 hmmm ja mam chyba z 98 z poldka diesla i na bank to to nie jest alu :) coprawda jest pomalowane cale na szaro (fuj) ale pod tym dodrapalem sie do czegos zlotego ... hehe nie bylo czasem jakiejs serii poldkow na zlotych czesciach? lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 To powiedzcie mi jakim cudem nagrzewnica od poloneza caro 1998 r fabrycznie nowa ma - finy , zbiorniki- miedziane , rurke doprowadzającą mosiężną , "przewody" ALUMINIOWE ? :bij: Jak ktos chce mam taka do sprzedania ..to nie byla reklama ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 tak pozatym to radze zdrapac odrobine farby ;/ moga wyjsc takie cuda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 weź lepszy blok bo ten jest dobry ale są już lepsze BlackBOX lub M12 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crategus Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 To powiedzcie mi jakim cudem nagrzewnica od poloneza caro 1998 r fabrycznie nowa ma - finy , zbiorniki- miedziane , rurke doprowadzającą mosiężną , "przewody" ALUMINIOWE ? :bij: Jak ktos chce mam taka do sprzedania ..to nie byla reklama ;] jakie "przewody" ? te miedzy finami? musze to sprawdzic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Po napisaniu maila do firmy miko z zapronowaniem zestawu WC do mojego configa otrzymałem taką oto odpowiedź: "Do takiego procka i obudowy polecam nastepujacy zestaw blok Black box chłodnica ca1 zbiornik z pompą do środka obudowy rurki do połączenia całości temperatura około 30-35 stopni całość za 250 pln uwzględniając rabat dla zakupu zbiorowego" Co o tym sądzicie? Ja mysle że bloczek oki, ale nie wiem na czym można tutaj zaoszczędzić ewentualnie. Myślałem że zamiast tego zbiornika wezmę ten z OBI 1,4l. Prosze o skomentownie tej odpowiedzi od Miko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 bierz chłodnice i blok pompke MJ1000 i zbiornik z obi ale całość cię chyba wyjdzie ciut trożej ale przelicz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...