EvilBart Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Nie wiem czy to wina nagrywarki czy NERO ale jak chcem nagrac na plycie 800 megowej film ktory ma 716 mb pokazuje sie komunikat ze na plycie nie ma tyle miejsca , mianowicie pokazuje ze plyta ma 702 mb :\ wczesniej mialem lite-on 48x12x48 (nazwy modelu nie znam) i byl ten sam problem , mikolaj przyniosl mi nowy sprzet i myslalem ze problem zniknie ale niestety.W nero juz zmienilem max rozmiar plyty na 99 min ale to na nic nie pomoglo , wlaczylem ta opcje w ktorej moge nagrac dodatkowe 12mb (nie wiem jak to sie dokladnie nazywa) ale problem jest ten sam licze na szybka odpowiedz Wesloych Swiat ! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Włącz overburning, ustaw 99 minut. Przy nagrywaniu zaznacz tryb DAO(Disk at Once). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EvilBart Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Włącz overburning, ustaw 99 minut. Przy nagrywaniu zaznacz tryb DAO(Disk at Once). dzieki wielkie,dziala :) a nie znasz sie moze na kartach SoundBlaster :D ? http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=220883 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...