Sens Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 (edytowane) Witam! Jak w temacie mam kilka pytań: 1) Czy to normalne ze najnowszy skajp (beta) podczas rozmow video przycina sie na tych kompach (podczas rozmow opoznienie dochodzi do 5-8min): - dell, p3 450mhz, 256 ram, ati rage 4mb, win xp pro (divixy chodza pieknie na tym kompie i sama kamera tez) - athlon 1200, asus z nf2, 512ddr, gf 4 mx 64mb, win xp pro wymagania tego skajpa to: p2 400, 128mb ram Dziwi mnie ze pierwszy z komputerow pieknie odtwarza filmy, muzyke, płynnie mozna nagrywac kamerą internetową, a podczas rozmowy video jest zamulony jak pies (zuzycie ramu 188mb a procesor 100%). Mogłbym przypuszczac ze to wina słabego proca, albo karty graficznej jednak dziwi mnie to ze na drugim kompie tak samo zamula i tak samo opoznia. Co jest tego przyczyną? Na moim kompie z siga wszystko chodzi pieknie. 2) Czy do zintegrowanej karty ATI RAGE 4mb (wykrywana przez eweresta jakby byla na AGP 2x) mozna podłaczyc jakis akcelerator na pci? 3) Pierwszy komputer na plycie della ma mozliwosc dolozenia pamieci. Na allegro widzialem dostepne moduły 4 i 8 mb. Czy w przypadku dolozenia pamieci odczuje jakas roznice, chociaz w skajpie video? Z gory dziekuje za odp ;] Wesołych świąt ;] Edytowane 24 Grudnia 2006 przez Sens Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 tez zalezy jaka masz predkosc neta . ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 w kazdym przypadku jest to 512kbps. Na moim kompie chodzi dobrze to chyba nie jest wina neta :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Dx, sterowniki, ustawienia skype'a... Cos jeszcze? Hmm moze slabe Ac'97? <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 czy instalowac na tego pierwszego kompa dx 9c? bo on ma standardowy od xp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Tak, zawsze powinieneś instalować najnowszego DiretcXa, bo jest używany przez wiele programów, nie tylko gier. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Pozniej zainstaluje dx 9c. A czy nikt nie jest w stanie mi odpowiedziec na nastepne pytania? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...