Dylo Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Tak jak w temacie na AGP jaką polecacie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Jakiś 6600GT. Podaj resztę konfigu kompa, zwłaszcza zasilacz (firma). BTW masz niżej kilka topików z pytaniem o wybór karty na AGP, dlaczego najpierw tam nie zajrzysz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dylo Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Jakiś 6600GT. Podaj resztę konfigu kompa, zwłaszcza zasilacz (firma). BTW masz niżej kilka topików z pytaniem o wybór karty na AGP, dlaczego najpierw tam nie zajrzysz?? 1.to nie dla mnie tylko dla kolegi i od tego jest forum: nie wiem wiec pytam 2.Athlon XP 2000+, K7VTA3,1GB RAMU DDR, zasilacz COLORSit 300W 3.nie mam czasu żeby czytać każdy topik Na co patrzeć czym się sugerować podczas wyboru karty graficznej jakieś częstotliwości MHZ pamieci itd.?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 ?oze jaki radek 9800pro/xt? i zasilacz bo ten color to jakiś nie teges ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Dolicz jeszcze zmianę zasilacza. 3.nie mam czasu żeby czytać każdy topikRadzę uważać bo ktoś z moderacjii za takie odzywki i takie lenistwo może nie mieć czasu na tłumaczenie ci i da ci bana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dylo Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Dolicz jeszcze zmianę zasilacza. Radzę uważać bo ktoś z moderacjii za takie odzywki i takie lenistwo może nie mieć czasu na tłumaczenie ci i da ci bana. To nie jest żadna odzywka tylko nie mam czasu zresztą w tych topikach pisze grafa do 180zl i powyżej 400zl a mnie ( raczej kolegę )interesuje tylko do 300zł jeżeli i zasilacz ma tez wymienić to na jaki tak do 100zł i na co patrzeć ?? co ma brac pod uwage przy wyborze karty graficznej i zasilacza? jakieś konkretne firmy polecacie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Radeon 9700/9800pro 128/256bit, i zasilacz fortron 400W PFN. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanczu Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 Podłącze się pod temacik. :) Mogę swoją kartę z sygnaturki sprzedać za 150 PLN praktycznie od ręki i dołączyć drugie tyle i kupić coś do 300 złotych jak autor tematu. Najchętniej kupił bym coś z odblokowalnymi potokami ze stajni ati (9500/9700/9800) tylko który brać model? przeglądąłem topiki od tych kart ale one mają po trzy części i po >100 stron każda więc ciężko mi znaleźć to czego potrzebuje. Proszę o podpowiedź :wink: Pozdrawiam! PS. Może jednak nVidia? <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 Poszukaj 6600gt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...