Skocz do zawartości
Dylo

Karte Graficzną Do 300zł

Rekomendowane odpowiedzi

Jakiś 6600GT. Podaj resztę konfigu kompa, zwłaszcza zasilacz (firma).

BTW masz niżej kilka topików z pytaniem o wybór karty na AGP, dlaczego najpierw tam nie zajrzysz??

1.to nie dla mnie tylko dla kolegi i od tego jest forum: nie wiem wiec pytam

2.Athlon XP 2000+, K7VTA3,1GB RAMU DDR, zasilacz COLORSit 300W

3.nie mam czasu żeby czytać każdy topik

Na co patrzeć czym się sugerować podczas wyboru karty graficznej jakieś częstotliwości MHZ pamieci itd.??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dolicz jeszcze zmianę zasilacza.

Radzę uważać bo ktoś z moderacjii za takie odzywki i takie lenistwo może nie mieć czasu na tłumaczenie ci i da ci bana.

To nie jest żadna odzywka tylko nie mam czasu zresztą w tych topikach pisze grafa do 180zl i powyżej 400zl a mnie ( raczej kolegę )interesuje tylko do 300zł

jeżeli i zasilacz ma tez wymienić to na jaki tak do 100zł i na co patrzeć ?? co ma brac pod uwage przy wyborze karty graficznej i zasilacza? jakieś konkretne firmy polecacie??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podłącze się pod temacik. :)

Mogę swoją kartę z sygnaturki sprzedać za 150 PLN praktycznie od ręki i dołączyć drugie tyle i kupić coś do 300 złotych jak autor tematu.

Najchętniej kupił bym coś z odblokowalnymi potokami ze stajni ati (9500/9700/9800) tylko który brać model? przeglądąłem topiki od tych kart ale one mają po trzy części i po >100 stron każda więc ciężko mi znaleźć to czego potrzebuje. Proszę o podpowiedź :wink:

Pozdrawiam!

PS. Może jednak nVidia? <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi