Enjoy the ride Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Witam wszystkich forumowiczów :D Po nowym roku mam zamiar zmodernizować trochę kompa i na wydanie będe miał 600 zł ew max 700 zł i kupić chcę jakąś karte dobrą do gier oczywiście, 512 gb ramu lub już 1gb w jednej kości i jakiś zasilacz :) co będzie to wszystko napędzał a procek i mobo zostaje bez zmian co byście mi ofreowali przyjmuje ofrety z allegro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Płyty nie możesz zmienić na coś z PCI-E?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Wydaje mi sie ze ten twoj Athlon to na s754 <_< jak tak to bym kupil Gigabyte k8ne +1gb w jednej kosci +gf 7300GT/7600GS Palit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enjoy the ride Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 A jak grafa na PCI-E to musze zmieniać mobo : :-| no cóż jak zmieniać to zmieniać proca mam na 754 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 W AGP w tej chwilii w ogóle nie ma sensu się ładować. Jak byś później zmieniał platformę, to musiał byś też zmieniać grafikę. A tak przynajmniej jeden wydatek mniej później. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enjoy the ride Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 (edytowane) No też fakt różnica kilkanaście złotych :) więc czekam na dalsze propozycje mobo może być na nForce 4 i oczywiście PCI-E jak i socket 754, ram 1gb w jednej kości bo niestety mam 2x256 :angry: grafa Pci-e dobra do gier i jeszcze musi dojść zasiłka bo nie bede jechał na codegenie co ma 300 w :? Edytowane 25 Grudnia 2006 przez Enjoy the ride Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 kupil Gigabyte k8ne +1gb w jednej kosci +gf 7300GT/7600GS Palit niebede sie powtarzal :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enjoy the ride Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 niebede sie powtarzal :-P Licząc ceny to wyjdzie grubo ponad 700 zł :? mobo 159, ram 1gb 320, grafa do 400 zł no i jeszcze zasilacz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 masz 700zl+ sprzedaz starych czesci tak? <_< zasilacz to fortron 400w z allegro styknie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enjoy the ride Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 masz 700zl+ sprzedaz starych czesci tak? <_< zasilacz to fortron 400w z allegro styknie :) No tak przecież mobo i grafe sprzedam :D jak wiadomo u mojego taty :-P może odpalić bonus pieniężny bo wkońcu co miesiąc się w kompie nie wymienia więc można dołożyć ale jeszcze z nim pogada i wyciągne od niego hajs ale to sie pewnie okaże po nowym roku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 (edytowane) To jak wkoncu? <_< Gigabyte K8NE Goodram 1GB Galaxy 7300GT Palit 7600GS sonic Fortron 400 KuntKey HK350AP - pomyslal bym nad tym <_< Edytowane 25 Grudnia 2006 przez teat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ITpro Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Po co podałeś mu dwie karty? To oczywiste, że Sonic lepszy i bez zastanowienia powinien go brać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 A po to zeby sobie wybral, chodzi o cene :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...