Skocz do zawartości
Roxas

Co Mi Mozecie Powiedziec O Plycie Glownej

Rekomendowane odpowiedzi

Co mi mozecie powiedziec o plycie glownej GA-6VX7-4X

1. Co to za plyta (wasze opinie o niej)

2. Czy polecacie ja kupic czy tez nie oraz jaka cena za ta plyte bedzie rozsadna ?

Dorzuce jeszcze screena z programu everest:

http://i39.photobucket.com/albums/e174/marek1988/ga1.jpg

http://i39.photobucket.com/albums/e174/marek1988/ga2.jpg

Edytowane przez Roxas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co o niej sadzicie? powiem tak ze prywatnie chyba bede mogl kupic ta plyte z tym ze niewiem jaka cene gosciowi zaoferowac, jaka bedzie rozsadna. jest jeszcze jeden problem bo komp sie nie wylacza ale o tym juz pisze w innym temacie(link w sygnaturze).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Płyta jak płyta. Powiedz gościowi że dasz 5 dych, jak nie będzie chciał to przejdźcie się na jakąś giełdę komputerową czy coś i na na pewno więcej mu nie dadzą i będziesz mieć płytę jaka Cię usatysfakcjonuje, nie wiem jak tam u niej ze zmianą napięcia Vcore ale to się najwyżej zabawisz w małego drutmoda i puścisz swojego Pentaka na 7 X 133Mhz = 933Mhz, albo jak Bóg da to i wyżej poleci.

PS: Facet nie można było pociągnąć poprzedniego tematu?? Już trzeci żeś założył i ciągle wkoło Wojtek Macieju.... :D

Mnie zbanowali za jedną głupią ripostę a na coś takiego nie zważają zupełnie... gdzie jest k..... moderacja się pytam??

Edytowane przez -=Qroń=-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wiec tak przepraszam moderacje ale maly offtop:

1. Ten temat jest tylko i wylaczeni o tej plycie glownej GA-6VX7-4X. Chce wiedziec co inni userzy o niej sadza oraz chce uslyszec opinie osob ktorzy ja urzywali.

2. Temat ogolny o plytach glownych mial mi pomoc wybrac odpowiednia plyte glowna na allegro ktora moglbym kupic ale pod koniec przerobil sie w malego drutmoda ktory powinien byc

3. w temacie nr 3 (Procesor Pentiumiii 700mhz/256/100/1,65v

Nazwa płyty głównej - Chaintech 6WIV(L)) pytalem sie ktory procek kupic pod moja plyte glowna od tego tematu sie tez zaczelo wszystko i tam dosc troche osob sadzilo ze ten procek ktory teraz mam bedzie dzialal pod moja plyta glowna. Reszte histori juz znacz (Temat nr2 => nr1)

Edytowane przez Roxas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorry gregory, to nie Ty tu ustalasz zasady. Nie mozna zakładać trzech tematów praktycznie o jednym i tym samym. Powinieneś pociągnac jeden temat, ZWŁASZCZA, ze cały czas praktycznie wszystko kręci się wokół jednego. Wyobrażasz sobie co by bylo, gdyby każdy tak jak Ty uznał, ze zamiast jednego lepiej założyć trzy?...

Temat zamykam, wróc z dyskusją do poprzedniego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...