msn Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 I co mam niby tą wtyczke własnoręcznie rozdfzilić ? Nie będę ryzykować, jutro zawioze cały komputer do serwisu w którym kupywałem zasilacz, procek, obudowa, MOB. Matko kochana :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolass Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 Rozbawił mnie ten tamat :wink: tego mi bylo trzeba, a tak całkiem poważnie to pewnie procesor się przegrzewa i nobo stara się ratować sytuacje zwiększając obroty fana. U mnie boxowy wentyl jak mialem słabą wentylacje osiągał niebotyczne prędkości, teraz AC Freezer Pro zwolniony na ~ 1700 RPM jest cichutki. Też radzę koledze zmienić chłodzenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 To w takim razie po co zakładałeś temat? Wieszt takie pytania to chyba nie na temat. Jak czegos nie wiesz to tez od razu nie "badasz" na maxa tematu. tylko UCZYSZ sie.(tak samo on zrobił) Dario ktoregos dnia wszystkiego sie nauczysz, :E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...