Sacrell Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Witam !!!!! Kto wie czy jutro cos jest otwarte w stolicy ??????????? np. MediaMakrt, Geant itp. itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Quba_ Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Geant nieczynny, MediaMarkt pewnie też. Żabka czynna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Witam !!!!! Kto wie czy jutro cos jest otwarte w stolicy ??????????? np. MediaMakrt, Geant itp. itd. Metro? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Świąteczne pieniążki chce się wydać ? :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 A mówią że największy bOOm jest przed świętami.... ....jednak nie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 może wie ktoś coś nt. opróżniania magazynów przez Media Markty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sacrell Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 hahahaha......no wlasnie cos by czlowiek wydal :))))) i tak ciekawi mnie czy cos z tych molochowatych jest otwarte jutro..a tu klops zadnej informacji na ich stronie (MM) no i poki wolne to czlowiek by pojechal...tak wiem..swieta trz odpoczywac..ale co mi tam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Widziałem reklamę w tv, ze MM będzie robił czystki w tym tygodniu i jakieś wyprzedaże będą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 może wie ktoś coś nt. opróżniania magazynów przez Media Markty? Żeby znowu sie powtórzyły 2 bitwy. :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 za przeproszeniem.... po.h.ebało was? nie macie co robić tylko się bujać po hipermarketach w święta? :lol: :mur: brak słów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 ja się wybieram po świętach ;) Żeby znowu sie powtórzyły 2 bitwy. :lol2:może ktoś coś zgubi :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 @EXO3: Mozemy zamiast tego pobujac sie bez celu po osiedlu ;] Zluzuj, swieta to nie ustawowy obowiazek siedzenia kolkiem przy stole. Jak ktos chce pojechac do MM i zapolowac na tani TV czy plyty, to jego wola. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 może ktoś coś zgubi :lol: Mikołaj juz był :wink: także nie licz na cuda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 (edytowane) @EXO3: Mozemy zamiast tego pobujac sie bez celu po osiedlu ;] Zluzuj, swieta to nie ustawowy obowiazek siedzenia kolkiem przy stole. Jak ktos chce pojechac do MM i zapolowac na tani TV czy plyty, to jego wola. czyżbyś miał coś do elo źą ludzików siedzących na ławkach? <_< :D Wracając do tematu zgadzam się z tobą ale ostatnio w naszym kraju panuje moda na spędzanie czasu w CH. Jak widze całe rodziny walące przy niedzieli do hipermarketów to żal mi dzieci, którym rodzice potrafią zafundować tylko taką "rozrywkę". Tak jakby nie było innych ciekawszych rzeczy do zrobienia.... Mi to w gruncie rzeczy lata czy ktoś jutro idzie na zakupy/wycieczke po CH ale szereg ludzi musi przez takich iść jutro do pracy - IMO niepotrzebnie - bo ludzie przeżyliby jeszcze jeden dzień bez szwendania się po sklepach. ja się wybieram po świętach ;)noo - masz szczęście ominęła cię krucjata :twisted2: ;) Edytowane 25 Grudnia 2006 przez EXO3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 A ja się nie ruszam z domu i całą "świąteczną" kase wydam klikając pare razy myszką... :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 @Exo3 Co do niedzielnych wypadów. Zakładając, że ludzie pracują cały tydzień i nie maja kiedy wybrać się na większe zakupy, robią to w niedzielę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 A ja się nie ruszam z domu i całą "świąteczną" kase wydam klikając pare razy myszką... :] Jak nauczysz mnie :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 @Exo3 Co do niedzielnych wypadów. Zakładając, że ludzie pracują cały tydzień i nie maja kiedy wybrać się na większe zakupy, robią to w niedzielę. tak samo jak ludzie pracują cały rok, że nie mają kiedy kupić sobie karpia tylko w wigilie... sklep otwarty w niedziele - to ludzie idą - gdyby był zamknięty to by sobie dali rade... na zachodzie jakoś sobie radzą w każdym bądź razie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Ja wiem do czego EXO3 pije, bo co innego wybrac sie w niedziele po zakupy (u mnie w rodzinie z reguly pada na sobote, ale w niedziele tez sie zdarza), nawet z dziecmi, a co innego robic z tego glowna atrakcje i rozrywke tygodnia. Jak dla mnie swiadczy to tylko o pustce intelektualnej tak spedzajacych czas ludzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 No jeśli rozmawiamy o niedzielnych wycieczkach do supermarketów pod kątem atrakcji/pustki intelektualnej, a nie braku wolnego czasu, to ja juz nie mam nic do powiedzenia. Mnie nigdy nie rajcowało latanie po sklepie. Tym co kupiłem ciesze się w domu ew. po za nim, a nie oglądając to na wystawie za szybką. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Ja wiem do czego EXO3 pije, bo co innego wybrac sie w niedziele po zakupy (u mnie w rodzinie z reguly pada na sobote, ale w niedziele tez sie zdarza), nawet z dziecmi, a co innego robic z tego glowna atrakcje i rozrywke tygodnia. Jak dla mnie swiadczy to tylko o pustce intelektualnej tak spedzajacych czas ludzi.kurza twarz przejrzeli mnie :-P dobra kończmy ten ot skoro się tak wszyscy ze wszystkim zgadzamy bo aż mdło :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 A jak z bankami? Beda wykonwywały przelewy itp. bo czekam za wpłata i doopa.. ;> Podobnie jak z wychodzącymi kwotami - wyjda wkoncu? ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 A jak z bankami? Beda wykonwywały przelewy itp. bo czekam za wpłata i doopa.. ;> Podobnie jak z wychodzącymi kwotami - wyjda wkoncu? ;> Heh.. Moje konto tez swieci pustkami, ja czekam na trzy wplaty + sam chce oszczednosci wplacic.. ciekawe czy juz jutro przelewy uruchomią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 IMO pracownicy Żabek czy innych Mediamarktów (czytaj - każdy) też mają prawo spędzić Święta poza pracą. Jak ktoś nie potrafi wytrzymać bez zakupów to polecam supermarket zwany allegro. Dajcie ludziom odpocząć, a Wasze miliony niech się procentują przez tych kilka dni. Tyle z mojej strony, dobranoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 tak a wasze wypowiedzi świadczą o waszej "religijności" i tym jak to umiecie przeżywać święta... <_< 26.12 nie jest świętem nakazanym, nie trzeba iść do kościoła a co za tym idzie część sklepów jest otwartych <_< to tak jak by np. w W. Piątek zamknąć sklepy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koti Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 IMO pracownicy Żabek czy innych Mediamarktów (czytaj - każdy) też mają prawo spędzić Święta poza pracą. Jak ktoś nie potrafi wytrzymać bez zakupów to polecam supermarket zwany allegro. Dajcie ludziom odpocząć, a Wasze miliony niech się procentują przez tych kilka dni. Tyle z mojej strony, dobranoc. To, że ja tam nie pójdę nie oznacza, że będzie zamknięte. Piszesz o żabce i supermarkecie zwanym allegro. Żabka to sklep spożywczy, kupujesz śmietanę na allegro? Wiem, że napisałeś też o mm, ale żabka to całkiem inna sytuacja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 To, że ja tam nie pójdę nie oznacza, że będzie zamknięte. Piszesz o żabce i supermarkecie zwanym allegro. Żabka to sklep spożywczy, kupujesz śmietanę na allegro? Wiem, że napisałeś też o mm, ale żabka to całkiem inna sytuacja. Czy problemem jest zrobić zapas śmietany przed świętami? Zresztą to tylko trzy dni.. A jesli ktoś z głodu umiera, to są otwarte stacje benzynowe, restauracje, puby.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koti Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 Podałem jako przykład, mi akurat wisi czy sklepy te są otwarte czy nie, bo nie mam potrzeby korzystać z nich do końca świąt. Po prostu to czy ja tam pójdę czy nie nic nie zmieni i ktoś i tak spędzi część świąt w pracy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 (edytowane) Jest jedna restauracja, która zawsze jest otwarta - MCDonald's, co prawda nie sprawdzałem, czy dziś był otwarty (mam 500m od domu :D), ale pewnie był, bo zawsze jest :) Edytowane 26 Grudnia 2006 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 Po prostu to czy ja tam pójdę czy nie nic nie zmieni i ktoś i tak spędzi część świąt w pracy.Nie do końca. Sklepy są coraz częściej otwierane w dni, które powinny być wolne bo taka jest (imo chora) potrzeba konsumentów. Gdyby sklep był zamknięty (tak jak kiedyś), ludzie nauczyliby się (ponownie) planować. Wiem, że zamknięty sklep = mniejszy utarg, ale wiem też że pracownik = człowiek. (nie pracuję w sklepie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...