grafek Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Ludzie mam zamiar unowoczesnic swojego kompa. Chce kupic Motherbord M7VIQ Procesor AMD1800 Czy ktos pracowal juz na czms takim Bede bardzo dzwieczny za odpowiedz :?: chce dodac ze nie jestem expertem w tych sprawach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 1.człowieku.....nie kupuj zestawu przeplacisz i tyle 2. powiedz do czego chcesz config 3.kup części i daj do złozenia 4.poradz sie forumowiczów o config Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Motherbord M7VIQ8O czyżby jakiś ecs :? :wink: Napisz ile możesz przeznaczyć na sprzęt $ to będziemy rozmawiać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafek Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 mam 200 euro ale zestaw bedzie mnie kosztowal okolo 177 euro potrzebuje do grafiki zdjec i do filmow . co radzisz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Co w tej cenie ma się zawierać?? Proc i płyta?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafek Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 tak procesor i plyta alke czy to pasuje razem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 nie bardzo się orientuje w niemieckich cenach, ale ja bym proponował coś co się robi powoli standartem :D tzn. epox 8rda/+ i xp1700+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 W takim razie Epox 8RDA+, Abit NF7-S ( troszkę droższy od epoxa ) - 550 zł -będe pisał w zł, bo nie orientuje się w cenach w niemczech ale będą pewnie porównywalne. Athlon 1700+ 0.13u - 250 - duze możliwości OC. :D Razem ok 800 pln, czyli ok 200 euro. Do tego ofkoz DDRy, ale napisałeś, ze interesuje Cie tylko proc i grafa więc to moje typy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafek Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 a gdzie to mozna dostac w polsce i ile to kosztuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafek Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 ok sprubuje twojej konfiguracji dzieki za rady Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=202http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=5345 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 W komputroniku jest drogo, wogóle w internecie się cenią, w niemczech pewnie dostaniesz po lepszych cenach :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafek Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 jeszcze raz dziekuje za rady jak to wszystko zainstaluje to napisze jak to sie sprawuje Slawek2@gmx.de Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 www.sklep.gral.pl ale nie lepiej isc do sklepu i sie zapytac ? w polsce to bida ale u ciebie to powinno byc super ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafek Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 oki dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Epox 8RDA + kosztuje za jakies 500zl kupisz + Antek 1700+ oczywiscie wiadomo jaka seria za jakies 25-300zl kupisz. Mowie oczywiscie o rzeczach nowych. A kupic to mozesz juz praktycznie wszedzie, wg mnie nie ma sensu na necie, lepiej gdzies na miejscu, zawsze to z gwarancja lepiej :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...