Ruido Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Ello, jaki doradzacie monitorek 17 calowy ?? (do 1500 zloty :D) Mysle ze dobry bylby : Sony E-250 FD Triton (http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=4739) ale moze sadzicie ze jest jakis inny lepszy 17 calowy , co radzicie wybrac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 CRT czy patelenka teflonowa? Sprawdź NEC'a może Ci podpasować - max refresh 160Hz dla 1024x768 - 100Hz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 doradzamy 19 calowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 CRT czy patelenka teflonowa? Sprawdź NEC'a może Ci podpasować - max refresh 160Hz dla 1024x768 - 100HzCRT czy patelenka teflonowa? Sprawdź NEC'a może Ci podpasować - max refresh 160Hz dla 1024x768 - 100HzCRT czy patelenka teflonowa? Sprawdź NEC'a może Ci podpasować - max refresh 160Hz dla 1024x768 - 100Hz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 CRT czy patelenka teflonowa? Sprawdź NEC'a może Ci podpasować - max refresh 160Hz dla 1024x768 - 100HzCRT czy patelenka teflonowa? Sprawdź NEC'a może Ci podpasować - max refresh 160Hz dla 1024x768 - 100HzCRT czy patelenka teflonowa? Sprawdź NEC'a może Ci podpasować - max refresh 160Hz dla 1024x768 - 100HzCRT czy patelenka teflonowa? Sprawdź NEC'a może Ci podpasować - max refresh 160Hz dla 1024x768 - 100Hz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Panowie znow ten sam temat, nie dawno byl taki. A od tamtego czasu nawet nie pokazal sie nowy monitor na rynku. Nie wiecie gdzie jest SZUKAJ. Oto pierwszy lepszy link z szukania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 doradzamy 19 calowy 19 calowy odpada ze wzgledu na zdrowie :D Siedzialem kiedys u kumpla bardzo dlugo przed 19 calowy i mnie po kilku godzinach leb rozbolal. A przy 17 moge nawet caly dzien siedziec a glowka nie boli 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Panowie znow ten sam temat, nie dawno byl taki. A od tamtego czasu nawet nie pokazal sie nowy monitor na rynku. Nie wiecie gdzie jest SZUKAJ. Oto pierwszy lepszy link z szukania oki dzieks, oblukam topic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Panowie znow ten sam temat, nie dawno byl taki. A od tamtego czasu nawet nie pokazal sie nowy monitor na rynku. Nie wiecie gdzie jest SZUKAJ. Oto pierwszy lepszy link z szukania niedlugo redowi to reka odpadnie od tego zamykania tematow :wink: :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 doradzamy 19 calowy 19 calowy odpada ze wzgledu na zdrowie :D Siedzialem kiedys u kumpla bardzo dlugo przed 19 calowy i mnie po kilku godzinach leb rozbolal. A przy 17 moge nawet caly dzien siedziec a glowka nie boli 8) Chyba jesteś niedoinformowany. Kup samsunga 19" o dobrych parametrach i juz.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 no ten co wybrales jest xtra. W sumie to sony, to nawet nie ma sie co zastanawiac. soniaczki sa maxymalnie chwalone na forum wie c wiesz... Cena, ale kase masz to bierz, choc powiem ci ze jak za ta kase to ja bym sie serio za LCD 15" rozejrzal, znajdziesz cool modelik juz w tej cenie, z xtra parametrami, piszesz ze chodzi ci o z drowie - LCD jak znalazal, no i ten wyglad... :D Acha i przecerz 15 LCD odpowiada i tak 17 CRT wiec takie same praktycznie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Nierewelacyjne parametry ale cena niezła: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=940 cena dosć wysoka ale oczy jak nowe po kilku godzinach pracy ;) : http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=942 Ja bym brał ten: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=3906 Nie przeglądałem za duzo ale.. styka chyba :) Wszystkie oczywiście 19" :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Hm niebardzo rozumiem ten argument zdrowotny ... Moze siedziales przed kiepskiej jakosci 19 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 ja sie mecze caly czas przed kiepskia 17, i jest strasznie, oczy mi wysiadaja poprosty, HIGHSCREEN, 1280x1024/60Hz. Ja musze ze wzgledow zdrowotnych na 1024x768 byc by miec to marne 85Hz... Teraz wiem ze lepiej na monitorze nie oszczedzac, i bradz te drozsze ale lepsz.e Ja tam na LCD wymieniam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Ktos tu poleca LG 900, ma go moj kumpel, spoko monitor, nie taki znowu drogi, ale moim zdaniem znacznie tansza 17 Samsunga 757DFX ma lepszy obraz, lepszy znaczy ostrzejszy i zajebista jasnosc ikontrast. Ale LG jest test tez dobry. Samdungi maja dobra jakosc ze wzgledu na psamo przenoszenia wzmacniacza 757 ma 250MHz a 959 nawet 290 MHz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 z tym budżetem i moimi możliwościami :) skitrał bym 17' LCD ! lub jakiś dobry 15' 20ms< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Panowie znow ten sam temat, nie dawno byl taki. A od tamtego czasu nawet nie pokazal sie nowy monitor na rynku. Nie wiecie gdzie jest SZUKAJ. Oto pierwszy lepszy link z szukania niedlugo redowi to reka odpadnie od tego zamykania tematow :wink: :) hmmm redowi moze bo jest moderatorem....a co do MOS'a denerwuje mnie takie cos ze opieprzasz kolesia i <span style="color:red;">[ciach!]</span>lisz ze jest opcja szukaj... jak byl by swiezy uzytkownik mogbys poinformowac go o tym ... ale tak to nie jest to potrzebne mysle... mogles zucic mu linka z wyszukiwarki i tyle zapewne by ci pociekowal i nie musiales wyruzniac wszystkiego size 18 !! takie cos np domnie nie dociera, a wrecz przeciwnie dziala w odwrotnym kierunku ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Chodzilo mi o to zeby bylo widoczne, nie denerwuja was caly czas te same tematy, ( moze troche przesadzilem z ta czcionka ). Wiem szkoda tych ludzi.:( A co do monitorow to i tak najlepsza sa IIyamy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...