ryba Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 nie tam zeby mi jakos mocno zalezalo, ale mialo bys skonczone do piatku, a tutaj znowu widze ze innymi agregatami sie pewnie bawisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 (edytowane) nie tam zeby mi jakos mocno zalezalo, ale mialo bys skonczone do piatku, a tutaj znowu widze ze innymi agregatami sie pewnie bawisz. ano ano ... chyba czas popsuć opinię koledze na XS ... bo jakoś nie widzę żebyśmy sie dogadywali (nawet słowa na GG lukeXE nie ospisał) Edytowane 7 Kwietnia 2007 przez yotomeczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 (edytowane) Nie bawie sie...dajcie mi jeszcze dzis, bo wczoraj zamontowalem cpeva, zaizolowalem wszystko. Wypuscilem PONAD pół kilo gazu z I stopnia zeby go przekalibrowac, Propan/co2/etylen, wiecie jak blok zasmrodzilem ? Wolalem sobie odpuscic caly wieczór robienia czegokolwiek niżeli spotkać się z pogotowiem gazowniczym czy policją wezwaną przez sąsiadów. I nie bawie sie innymi agregatami, na gg jestem rzadko. Jak coś to tutaj opisuje wszystko albo na XS. Wlasnie robie proznie, która powinna trwać 3x 10h na pierwszym stopniu, jeszcze drugi do tego potrzebny zrobic, mam robic na odwal sie ? Bez sensu Nie obijam sie i nie leże do góry brzuchem śmiejąc sie pod nosem. Chce mieć to za sobą, skończyć ten agregat i oddać włascicielowi, lub w najgorszym wypadku sprzedać. Edytowane 7 Kwietnia 2007 przez LukeXE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Nie bawie sie...dajcie mi jeszcze dzis, bo wczoraj zamontowalem cpeva, zaizolowalem wszystko. Wypuscilem PONAD pół kilo gazu z I stopnia zeby go przekalibrowac, Propan/co2/etylen, wiecie jak blok zasmrodzilem ? Wolalem sobie odpuscic caly wieczór robienia czegokolwiek niżeli spotkać się z pogotowiem gazowniczym czy policją wezwaną przez sąsiadów. I nie bawie sie innymi agregatami, na gg jestem rzadko. Jak coś to tutaj opisuje wszystko albo na XS. Wlasnie robie proznie, która powinna trwać 3x 10h na pierwszym stopniu, jeszcze drugi do tego potrzebny zrobic, mam robic na odwal sie ? Bez sensu Nie obijam sie i nie leże do góry brzuchem śmiejąc sie pod nosem. Chce mieć to za sobą, skończyć ten agregat i oddać włascicielowi, lub w najgorszym wypadku sprzedać. Rób porządnie - tylko informuj że coś się dzieje ... A teraz to już odpocznij :D świnta są :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 (edytowane) Nie obchodzę świąt :P To czas pracy dla mnie :D I stage temperature (R290) (+0,3bara na ssaniu) II stage temperature (CO2) (+0,3bara na ssaniu) III stage temperature (R1150) (+0,3bara na ssaniu). Całość, musze wyczyścić bo zakurzone troche. Opróżniam drugi stopień, w ciągu godzinki czy dwóch powinienem napełnić go. Widzisz jak sie poświęcam, żeby zrobić te fotki musiałem mojej kobiecie kupić buteleke Martinii ;/ Edytowane 7 Kwietnia 2007 przez LukeXE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 I ponoć Polska nie ma bomby atomowej :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Nawet nawet ;) I ponoć Polska nie ma bomby atomowej :blink:Mieliśmy w czasach PRL-u ale widać ruski nie wszystko co swoje zabrały :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMJotka Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 "Widzisz jak sie poświęcam, żeby zrobić te fotki musiałem mojej kobiecie kupić buteleke Martinii ;/" ej, bez tego ";/", bo inaczej porozmawiamy;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 "Widzisz jak sie poświęcam, żeby zrobić te fotki musiałem mojej kobiecie kupić buteleke Martinii ;/" ej, bez tego ";/", bo inaczej porozmawiamy;p no widać po avantarze jakie z Ciebie ziółko B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 [...] Widzisz jak sie poświęcam, żeby zrobić te fotki musiałem mojej kobiecie kupić buteleke Martinii ;/ Ja jestem caly - nie ubylo mnie ani troche. Moze miales na mysli wermut Martini ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 a może :D jak zwał tak zwał, niedobre toto ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Co do smaku to białe i czerwone blech. :-P A co do kaskady jak zwykle niezłe cacuszko. Ale to pod bombę nie podchodzi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 idzie to coś do przodu czy znów nic ... nie mam w dmu kompa - ale na GG i tak nic nie podsyłasz ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 (edytowane) Mam zapalenie oskrzeli. Robię dalej, dzisiaj znalazłem, że i ssąca od Ravena przepuszcza jak marzenie. Wymieniłem całość, najsłabszy punkt agregatu, dzięki ktoremu tak sie to wlecze. Wyrąbałem całą izolację i robie ją od nowa, aby wyglądało to wyjściowo i możemy sie umawiać na odbiór. Własciwie wszysto co było be jest wymienione. Edytowane 14 Kwietnia 2007 przez LukeXE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Mam zapalenie oskrzeli. Robię dalej, dzisiaj znalazłem, że i ssąca od Ravena przepuszcza jak marzenie. Wymieniłem całość, najsłabszy punkt agregatu, dzięki ktoremu tak sie to wlecze. Wyrąbałem całą izolację i robie ją od nowa, aby wyglądało to wyjściowo i możemy sie umawiać na odbiór. Własciwie wszysto co było be jest wymienione. Żeby był odbiór to musi działać i pod obciążeniem zrobić jakieś rozsądne temperatury ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 dlatego piszę, że jest almost ready. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 myslalem ze jak dzisiaj do chaty wroce to bedzie to juz dzialac, a tutaj kupa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Minęły prawie 2 tygodnie a kaskada jak nie działała tak nie działa ... ehhh szkoda gadać - wtopa na maxa :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 (edytowane) dlatego piszę, że jest almost ready. Długo mam czekać na jakieś wyniki testów ? Czy teraz kot ma sraczke, albo rybki gorączkę ?? Mam dosyć wymówek i oczekuję konkretów Jeżeli do niedzieli do godziny 20 nie będzie wyników pod obciążeniem to czekam na zwrot kasy a i na XS narobie CI smrodu. Czyli czekam dziś do wieczora Edytowane 29 Kwietnia 2007 przez yotomeczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Do 22. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 (edytowane) Klapa panowie. Nie potrafie ogarnąc tego cpeva, dla mnie to wynalazek szatana. Wiem, może to sie wydać śmieszne, ale poprostu nie potrafie sie nim posługiwać. -98*C @ 165W chyba nikogo nie zadowoli, przy tym znowu teraz przed 5 minutami przesadzilem z nabiciem gazu na 2 stopien i ST1 padl. Nie wiem, widocznie jestem za głupi na tego cpeva, bo z agregatami na kapilarach problemów nie zanotowałem. Pieniadze oddam, nie ma co sie kłócić już. Nie wyszło mi z tym agregatem i tyle. Chcesz robić "smród" na XS, prosze bardzo, wolna wola. Nikt nie powie, że nie próbowałem. Kot nie miał sraczki, ani rybki gorączki. Nie obijałem się, tylko miałem ciągle takie czy inne problemy, których w życiu nie zrozumiesz. Ciągle coś było nie tak z tym agregatem, już gorączki przez niego dostawałem, bo wszystko inne idzie szybko i sprawnie, tylko tutaj z tym pieprzonym cpevem nie moge dać sobie rady. Już o ten agregat o mało mnie nie eksmitowali z bloku. Popsioczcie sobie na mnie, z Tomkiem dogadam sie na gg/priv co do zwrotu i tyle. Edytowane 29 Kwietnia 2007 przez LukeXE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Lipa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zatem czakam na kase ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 to może wywal tego cpeva ? :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 na kapilarze nie możnabyło tego zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Na kapie by to dzialalo jak trzeba, bo I stopien jest duzo lepszy niz w kaskadzie turka, ktora robila -103*C @ 215W. Jednakże kupujący chce tylko cpeva. To nie moj wybor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 (edytowane) Na kapie by to dzialalo jak trzeba, bo I stopien jest duzo lepszy niz w kaskadzie turka, ktora robila -103*C @ 215W. Jednakże kupujący chce tylko cpeva. To nie moj wybor. Bo oczywiście wolę mieć możliwość strojenia ... mówiłeś że nie ma sprawy ... Kończmy z tym Czekam na ZWROT GOTÓWKI i tyle (po ponad 5 miechach nie mam już ochoty na dalsze atrakcje) Edytowane 29 Kwietnia 2007 przez yotomeczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawroch Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 sorka a powiedz mi co CI z tej regulacji jak wyreguluje Ci powiedzmy na -110load to po co bardziej kombinować? łatwiej popsuć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 ja bym sie zastanawial nad sensem istnienia tego cpeva - wiadomo ze ukłądy z kapą są mniej elastyczne, jednak durona 850 nie będziesz tym chyba chłodził :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 sorka a powiedz mi co CI z tej regulacji jak wyreguluje Ci powiedzmy na -110load to po co bardziej kombinować? łatwiej popsuć miałeś kiedyś FC ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...