Gość ctx0075b Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 Chce wymienić procesor i płyte głowną na mocniejszą, pozostawiając pozostałe komponenty... co radzicie?? kasa nie gra roli... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reynevan Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 (edytowane) hmm... jakoś malo przemyślane wg mnie :) E6600 lub E6700 i do tego ASUS P5W DH Deluxe ;) ewentualnie jakaś płytka na 680i może być EVGA :) Edytowane 26 Grudnia 2006 przez Reynevan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzykofm Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 Tak spojrzałem na awatar i zapytam: Zostajesz w AMD czy może być I...L (łee) :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaDiQ Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 *e6600 *p5w64 WS pro Do tego zmienił bym jeszcze pamięci na Cruciale 1000Mhz cl5. Ze stanów ściąga je Bazi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ctx0075b Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Wolałbym zostać przy AMD... co do pamięci, narazie zostają te... w okolicach marca planuje zakup 4 gb w dualu najlepiej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Dobrze sie czujesz?? :blink: :huh: Masz mocne x2, 2gb ramu, 8800gtx i jeszcze Ci mało?? :huh: :blink: Jak nie masz co robić z kasą to oddają ją komuś :blink: :huh: Jak już Ci tak bardzo zależy to dorzuć trochę dysków (może jakieś raptory??), dokup drugiego 8800gtx i tyle... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 O kurde B) taki sprzet to ja bede miał za 5 lat dopiero a ty chcesz juz zmieniac :blink: :wink: Kup sobie E6600 + jakas wypasiona płyta z SLI + 2X8800GTX i ten ram jak mowiłes to kompik super że tak powiem. Do czego ty kompa wykorzystujesz? <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ctx0075b Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Grzechu_1990-skoro mam okazje przyspieszyc kompa jeszcze bardziej, to dlaczego mam z tego nie korzystać?? ja w przeciwieństwie do Ciebie, dobrze sie czuje :) teat-drugi 8800GTX powinien przyjść paczką na dniach... a kompa używam troche do gier, troche do obróbki wideo, i inne takie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 ja na twoim miejscu kupil bym jakies dobre markowe chlodzenie wodne a nie zmienial tak dobrego proca i plyty... fajna zabawa z wc zawsze skozysztasz z oc :) Ale tylko pogratulowac takiego sprzetu i chyba musisz miec dobrego sponsora :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3qu!l!br!um Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 ctx0075 Szukam sponsora, mógł byś mi kupić jakąś niedrogą karte, z 8800gts bym był szczęsliwy :-P Jak by co to PM :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ctx0075b Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 (edytowane) Sponsora :) ma sie dobrego tatusia :) a z WC pobawie sie w wakacje... jak bedzie na to duzo czasu... pomyślimy wtedy o wyciśnięciu dodatkowych MHz :) 3qu!l!br!um-a ja szukam sponsora na Farda Mustanga, fabryke żelek i pompke do roweru... :) Edytowane 29 Grudnia 2006 przez ctx0075 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s@ncho Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Jeśli już koniecznie chcesz coś zmieniać to zakup dobrą karte muzyczna B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3qu!l!br!um Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 (edytowane) Przyślij GTS'a to pomyślimy :) A tak wracając do tematu to naprawdę nie wiem po co teraz coś zmieniać. Edytowane 29 Grudnia 2006 przez 3qu!l!br!um Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ctx0075b Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 moge Ci przysłać cegłę w pudełku od GTS' :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 (edytowane) Szczerze mówiąc nie wiem, czy opłaca Ci się przejść na C2D. Jeśli chcesz mieć taki dobry sprzęt, to poczekaj trochę aż będzie dostępny w sprzedaży Intel Core2 Quad QE6600. Edytowane 29 Grudnia 2006 przez lukmek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Myślę, że nie masz żadnych powodów do zmiany komponentów. Posiadasz naprawdę dobry i wydajny sprzęt. Tylko pozazdrościć. Jeśli masz pieniądze, to lepiej sobie zostaw na jakieś późniejsze "zaktualizowanie" sprzętu. Jedynie możesz sobie kupić sound blaster X-fi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 (edytowane) Eee, X2 5200+ to żadna rakieta. E6600 lub E6700 (oczywiście będziesz podkręcać?) i płyta: coś na NF 680i sli, jeśli chcesz korzystać z oficjalnych sterów i mieć sli. http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=216442 Asus P4W64 WS pro, ale sli będzie tylko na modowanych sterach. http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=212417 Ogólnie i975 lepsze, chyba że sli ważniejsze: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=221375 Chłodzenie TT Big Typhoon lub Scythe Infinity, zależy co będzie pasować. Edytowane 29 Grudnia 2006 przez WDK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Wolałbym zostać przy AMD... co do pamięci, narazie zostają te... w okolicach marca planuje zakup 4 gb w dualu najlepiej :) Dużo mógłbyś na tym stracić :wink: http://www.frazpc.pl/artykuly/467/INTEL/CO...miar/wydajnosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Eee, X2 5200+ to żadna rakieta. E6600 lub E6700 (oczywiście będziesz podkręcać?) i płyta: coś na NF 680i sli, jeśli chcesz korzystać z oficjalnych sterów i mieć sli. http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=216442 Asus P4W64 WS pro, ale sli będzie tylko na modowanych sterach. http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=212417 Ogólnie i975 lepsze, chyba że sli ważniejsze: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=221375 Chłodzenie TT Big Typhoon lub Scythe Infinity, zależy co będzie pasować. Może nie rakieta, ale raczej wystarczy, żeby pograć najnowsze gierki i poobrabiać w programikach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...