Skocz do zawartości
KaxxL

Regulamin..

Rekomendowane odpowiedzi

Jej,ale się podjarałem:)

Właśnie też mi wpadł liścik od telekomuny w rączki i penetruję neta co można z tym zrobić. I taki wniosek mi wyszedł:

1)rezygnuję z neo mojego 256'

2)wskakuje do netii z netem 1 Mbit/s już za 64 zł brutto

3)zmieniam abonament na socjalny,gdyż żeby mieć numer aktywny to trzeba im jednak płącić (tj jakieś 30zł..chyba?)

co się = mam neta bez limitów 1mb i ciągle numer tepsy i to wszystko za mniej niż wcześniej.

Czy tak mam to rozumieć?

Pytanie tylko takie mi się nasuwa. Mam wszystkie połączenia realizowane przez NOM. Czy to się nawzajem nie gryzie...NOM, tepsa na kablach i netia na neta?:)

pozdrawiam

ps: czy noiser szanowny ma jakieś nowe przecieki?bo może znów skuszą mnie tepsiaki?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to mam chyba dla Was super wiadomość klik :)

Tak, tak...zaraz jak napisałem tego posta to odświeżyłem inny topic o tym własnie i tu taka niespodzianka...hmmm...zapowiada się miło bo to będzie 256kbps@1mb...to jest overclocking 400%:D

pozdrawiam

wynika że wykrakałem, że jakoś telekomuna mnie zatrzyma:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szanowny Panie Noiser!

Przepisałem nr tel. ze starszego na starszą. Umowa na neo automatycznie wygasła, więc (posiadając ten sam nr tel!) podpisaliśmy nową umowę na neo, ale 512 zamiast 128. Drugi miesiąc jednak z kolei przyszły 2 rachunki, jakoby mieliśmy 2 telefony... Czy jest to kara czy zwykłe wypowiedzenie w takiej formie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szanowny Panie Noiser!

Przepisałem nr tel. ze starszego na starszą. Umowa na neo automatycznie wygasła, więc (posiadając ten sam nr tel!) podpisaliśmy nową umowę na neo, ale 512 zamiast 128. Drugi miesiąc jednak z kolei przyszły 2 rachunki, jakoby mieliśmy 2 telefony... Czy jest to kara czy zwykłe wypowiedzenie w takiej formie?

Dokladnie jest to wypowiedzenie w takiej formie ;) Czytałem gdzies na jakiejs stronce. Koles mial taki sam problem, zadwonil i powiedzieli mu ze przez 3 miesiecy tak bedzie, aż umowa tak jakby do konca wygasnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@ Pacific! dzięki za odpowiedź. tak też myślałem...

@ Mayo! pytania były w drugiej części, a główny sens taki, że mimo zwiększenia przpustowości, obyście nie wpadli w pułapkę zastawioną przez tych z TePsy!

Edytowane przez misico

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi