Karas Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 ...mam pytanie. Mam zamiar kupic w niedalekiej przyszlosci grafe Leadtek GF4Ti4400 ,gdzies za max 2 tyg. A ,wiec czytalem recenzje u TOMA ,ze te dwa wentyle wydzialaja az 40dB halasu!!!! Czy ktos posiadajacy lub ktos kto widzial te grafe w akcji moze powiedziec czy ona naprawde jest taka glosna. Aha ,a jezeli "tak" to czy mozna sprawic aby byla cichsza i w jaki sposob. Bo ostatnio wyciszylem sobie kompa i nie chce miec znowu wiertarki w kompie. pozdroo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 zmienic napiecie na coolerku i znow spokuj... tyle tylko ze tem. moze wzrosnac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 wypieprzyc wpizdu standartowe wentylki i zalozyc na ten "mega" (LOL ; ) radiator wentylator 80mm na 5V- powinno byc bezglosne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 hmm .. ja bym to zrobil tak pozbyl sie wentyli orginalnych .. tak jak kolega mowi i zalozyl jakiegos dobrego sunona(80mm lub 92 mm) na lozyskach kulkowych i puscil go na 7 V bo 5 V to troche malo ... a przy 7V i tak go prawie nie bedzie slychac :))) ... ja tak mialem przez pewnien czas zrobione na rivie ale teraz ze wzgl na wymagania podkrecenia chlodzenie mam zmodyfikowane :))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 Proponuje zakupic Cooler Vanteca. Pokazywali toto ostatnio na Frazirze... Cichy jest i miedziany. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...