dk75 Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 Mam pytanie czy dzwonili do was czy nie ,bo nie wiem czy czekac chociaz na telefon od nichbo infolina to kpinaNie. Do tej pory do mnie nie zadzwonili a Net24 mam już prawie od tygodnia (bez parunastu godzin). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 jak już się dodzwonicie na infolinię, to poproście o podanie NUMERU ABONENTA :) następnym razem można ten numer wstukać pod 0-800 i szybciej się połączyć ;) dotyczy to tylko tych którzy mają już umowę wpisaną do systemu, ale głównym problemem jest opie.... się telepsa w odpowiedziach na wnioski Netii na świadczenie usługi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 Mam pytanie, czy ktoś zadzwonił do TPSA i dało mu to coś ?? Mam na myśli odłączenie Neo, czy telefon do TPSA coś dał ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 u brata NETA zagośicła.. bez zapowiedzi ... smiga, z FTP max, CSS wieczorem pewnie brat będzie sprawdzał miło jest dość :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 Mam pytanie, czy ktoś zadzwonił do TPSA i dało mu to coś ?? Mam na myśli odłączenie Neo, czy telefon do TPSA coś dał ?? Dzwoniłem i ni hu hu . Powiedzieli mi, że to kwestia kilku godzin. I jeszcze pewnie przyjdzie rachunek i sobie policzą za te dni, w których neo działało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 Neo mi odłączyli 3 dni temu, a Net24 dalej nieaktywny. To sie już przestaje robić zabawne... :mur: PS. Dobrze, że wykopałem jeszcze z szafy stary modem, bo inaczej byłbym ciągle "po tamtej stronie" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 Jak mam być bez neta 3 dni to nie będę szczęśliwy :-| oby przynajmniej ładnie śmigał ;) Jak narazie dzwoniła do mnie automatyczna sekretarka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 u mnie wygląda wszystko wyglądało tak (strefa numeracyjna: 042) 25 stycznia (czwartek) - składam zamówienie na Internet pośrednika czyli netia.novem.pl 27 stycznia (sobota) - novem generuje dokumenty (umowa itp.) i informuje że w ciągu 2 dni mam się spodziewać kuriera (czyli jakby nie było do kolejnego wtorku) 31 stycznia (środa) - przepraszają za opóźnienia - zaczynam się irytować; czekam nadal... 3 lutego (sobota) - zirytowany postępowaniem netia.novem.pl podpisuję umowę i wszystkie papiery z lokalnym przedstawicielem firmy (a dokładnie przedstawicielką); 5 lutego dokumenty wysłano do Netii (umowa, oświadczenie i rezygnacja z neostrady); 6 luty (wtorek) - pojawia się kurier z dokumentami do wypełnienia (te przygotowane przez novem.pl !! mimo że w sobotę poinformowałem ich że rezygnuję z takiej jakości pośrednictwa i że umowę już podpisałem) a ten inteligent do mnie: "to może niech Pan po raz drugi to podpisze" [bez komentarza] 9 luty (piątek) - wg. Netii - wysłanie zgłoszenia do TPsy o świadczenie usługi NET24 na mojej linii; 13 luty (wtorek) - otrzymanie j.w. przez TP; potwierdzenie znajduje w panelu tp; 20 luty (wtorek) - odłączenie neostrady 640; synchronizacja jest cały czas; w panelu TP pojawia się "zapytanie do TP" 21 luty (środa) - TP rozkrosowuje linię; nowa synchronizacja pod usługę NET24 - 2496 Kbps / 320 Kbps; "zapytanie do TP" zostało zamknięte; 22 luty (czwartek) - mija termin kiedy TP powinna wysłać odpowiedź do Netii; dostaję też telefon informujący o zniżce 90% za kolejny miesiąc; 24 luty (sobota) - nie otrzymałem telefonu od bota że linia jest gotowa ale ok. 16ej udaje mi się połączyć z net24@net24, nie mogę jednak aktywować usługi; problem rozwiązany po pijaku ;) przed 2gą w nocy, już 25ego lutego w panelu TP zamówienie na usługę TEL0000xxxxxxxx z 13.02.2007 jest nadal w realizacji ale mnie to już dynda podsumowanie: 3 tygodnie od podpisania umowy, 15 dni roboczych; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Che Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 wypełniłem na netia.pl wniosek o neta, i od 1,5 tygodnia nikt nie dowiozl papierow, ani nie dzwonił ;/ co mam zrobic? czy to normalne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 wypełniłem na netia.pl wniosek o neta, i od 1,5 tygodnia nikt nie dowiozl papierow, ani nie dzwonił ;/ co mam zrobic? czy to normalne? Mam pytanie,mam netie 6mb i jak odpalam jakieś testery w necie to mi testuje ze speed łącza mam około 3 mb,czy to normalne? A drugie pytanie to takie-jak udostępnić w win xp z sp2 połączenie interentowe dla drugiego kompa?Do tej pory podłączony był komp siostry przez udostępnienie polączenia internetowego i wszytsko chodziło ok,a teraz niestety tak nie jest.Pamieam ze trzeba było jakis adres DNS wpisać w TPSa,ale tu go nie znam dla neti.Wiecie jak to zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 Ja nadal mam neo a żeby było smieszniej to miałem (mam?) neostrade 2MB a teraz net się wlecze np. podczas dnia, w nocy idzie normalnie jak 2MB. Do kolegi powyżej: ustaw sobie połączenie mostkowe, chociaż nie wiem czy możesz bo nie wiem nawet jak się łączysz z netem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermalfake Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 Podstawowy (Primary) DNS: 195.114.161.61 (salsa.inetia.pl) Zapasowy (Secondary) DNS: 195.114.181.130 (rumba.inetia.pl) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 (edytowane) Podstawowy (Primary) DNS: 195.114.161.61 (salsa.inetia.pl) Zapasowy (Secondary) DNS: 195.114.181.130 (rumba.inetia.pl) Ok,dzięki sprawdze rano te numery. Od jakchś 30u minut nie mogłem się połączyć z netem,co chwila miałem błędy np 619 i lampka w modemie mi migała,przeinstalowywalem stery itp i nic to nie dawało,teraz wyywaliłem zupelnie tamte stare od neostrady i jade jedynie na programiku od Netii,i tak połączylem się po jakichś 20u minutach.Macie jakieś problemy z Netią?Zaraz się rozłącze i sprawdze czy połaczy mnie znowu. EDYCJA: No i w morde znowu były problemy,od tamtej pory kiedy pisalem tego posta przed edycją:/No co jest z tą Netią :mur: Edytowane 26 Lutego 2007 przez Gosu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarecki Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Dobra Panowie widze że już urósł troche temat a ja raczej nie mam czasu na czytanie całości więc bez nerwów, ale pytam z ciekawości czy ktoś wie kiedy dostane modem hehe. Umowę podisałem już miesiąc temu:D Pytam juz na wesoło bo nie ma co się denerwować tylko wiecie mogliby jakiegoś maila wysłac albo cuś Pozdrawiam Czarek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Dobra Panowie widze że już urósł troche temat a ja raczej nie mam czasu na czytanie całości więc bez nerwów, ale pytam z ciekawości czy ktoś wie kiedy dostane modem hehe. Umowę podisałem już miesiąc temu:D Pytam juz na wesoło bo nie ma co się denerwować tylko wiecie mogliby jakiegoś maila wysłac albo cuśto ja odpowiem na poważnie :P dzwonić, męczyć, dzwonić i jeszcze raz męczyć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarecki Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 to ja odpowiem na poważnie :P dzwonić, męczyć, dzwonić i jeszcze raz męczyć... [/quote/] hehe tylko własnie z tym dzwonieniem to też jakis cyrk jest bo od tygodnia nie moge sie dodzwonić (teraz już poważnie) Myśle że muszą się zastanowić nad całą swoją infrastrukturą oraz dotarciem do klienta bo może się zrobić niemiło, Wiecie o czym mówie (powtórka z rozrywki TP) Pozdrawiam Czarek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Witam,ku**** a mnie strzela,chyba rezygnuje z NETI,Aktywowali mi ją wczoraj i już mam dośc... NIe dośc ze mnie wywalało wczoraj co chwila i nie mogłem się polączyć przez około 40i minut,to dziś jak tylko ktoś dzwoni,albo ja dzwonie wywala mnie z neta. Filter od neo jak zawsze mam podłącozny,kombinowalem robiłęm jakieś zamiany itp i nadal jest to samo,ma z was ktoś tak? Mopge im wypowiedziec umowe skoro jest jak jest,chyba wróce do neostrady. Mam w neti 6 mb za 124 brutto,ale wole miec dostep do interetu a nie co chwilowe nerwy mur.gif Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mhaj80 Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Witam,ku**** a mnie strzela,chyba rezygnuje z NETI,Aktywowali mi ją wczoraj i już mam dośc... NIe dośc ze mnie wywalało wczoraj co chwila i nie mogłem się polączyć przez około 40i minut,to dziś jak tylko ktoś dzwoni,albo ja dzwonie wywala mnie z neta. Filter od neo jak zawsze mam podłącozny,kombinowalem robiłęm jakieś zamiany itp i nadal jest to samo,ma z was ktoś tak? Mopge im wypowiedziec umowe skoro jest jak jest,chyba wróce do neostrady. Mam w neti 6 mb za 124 brutto,ale wole miec dostep do interetu a nie co chwilowe nerwy mur.gif Widzę że tu dużo ludzi ma problemy z internetem. Ja 8 stycznia podpisałem umowę z NETIĄ i do dnia dzisiejszego niemam NET 24 :mur: , neostradę mi wyłączyli 16 stycznia więc ponad miesiąc niemam neta w domu. Jak dzwoniłem do NETI to powiedzieli mi że w pierwszej połowie marca może być dopiero internet, bo tyle mają zgłoszeń. A ta cholerna netia na swojej stronie dała komunikat że kilka dni może byc opóźnienie. Z tego co wiem to jest chętnych ponad 50 tysięcy osób na internet w neti zamiast neostrady. A do piątku 23 lutego podłączyła netia ledwie 1600 osób. KPINA :mur: żYCZE WSZYSTKIM WYTRWAŁOŚCI W OCZEKIWANIU NA INTERNET Z NETII. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 (edytowane) Mam nadzieję, że obecne problemy z neostradą (wczoraj nie mogłem się połaczyć , bład 721 bodajze, brak połączenia ze zdalnym) nie jest wynikiem netii i jej bawieniem się (korzystaniem) łączami tpsy. Zresztą zadzwonię sobie do chłopaków na techniczny do telekomuny i się dowiem. No i swoją drogą też zauważyłem że mi neostrada zwolniła, liczę na to że to nie wina podłączania 50 tysięcy marnotrawnych bo się ostro wpienię o_O. 2 lata mam net i nigdy tak nie było, dopiero od końca stycznia takie mecyje. 3 loader, podłączasz netię po to żeby "dopiec" telekomunikacji czy żeby mieć lepsze łącze xD bo z Twoich wypowiedzi i przeprowadzonych obliczen ile to telekomunikacja straciła to można sobie różnie zinterpretowac Twój cel przejścia na netie ;) Ja chce mieć internet na którym swobodnie będę mógł korzystać z netu a nie pingi w warcrafcie po 900 ... mój kumpel netie założyl :lol2: Edytowane 26 Lutego 2007 przez apo5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Mam nadzieję, że obecne problemy z neostradą (wczoraj nie mogłem się połaczyć , bład 769 lub 719 bodajze, brak połączenia ze zdalnym) nie jest wynikiem durnej netii i jej bawieniem się (korzystaniem) łączami tpsy. Zresztą zadzwonię sobie do chłopaków na techniczny do telekomuny i się dowiem. Napewno będzie Ci ładnie Netia śmigała Piter, tak jak Gosu [; No i swoją drogą też zauważyłem że mi neostrada zwolniła, liczę na to że to nie wina podłączania 50 tysięcy marnotrawnych bo się ostro wpienię o_O. 2 lata mam net i nigdy tak nie było, dopiero od końca stycznia takie mecyje. Cholera wie co oni tam robią,mnie to zapienia to ze jak telefon dzwoni to mi wywala neta :/ ALe Dl mam kozak,pliki ściagam sobie ze speedem srednio 350-480 kb/s jak dobre serwery,reokord mialem 507 do tej pory.Takze jest ladnie i narazie net smiga -mysle ze to chilowe problemy techniczne i zobaczymy jak to się potoczy,moze TPSa utrudnia dzialanie Neti -slyszlem juz takie pogloski ale cholera ich wie,wiem ze jak pracowalem kiedys w Tele 2 to byly utrudnienia ze strony Tpsy. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L!z@rD Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Ja wracam do TP,bo netia to kpina.Wogole nie dbaja o klienta i nie liczą sie z czasem :/.Zawsze tak jest wiedziałęm ze to za piękne..... Wezme 6mb neo na 2 lata,przynajmniej nie bede czekaj kilka miesiecy na włączenie,i pingi tez lepsze bede miał,nie bedzie mnie rozlaczac.Teraz zrozumiałem ze tak naprawde to nie miałem na co nazekac w Tp.A w neti nawet kurier do mnie nie przyjechał i juz mam dosyc.Chyba ktos chciał zabardzo zawojowac rynek :/ ale cos nie wyszło.A tam 3/4 osob jest zawiedzionych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Wszystko kwestia czasu, ja neostrada wchodzila tez sie czekalo jak za komuny, Netia poprostu nie przewidziala tylu zgloszen i zapewne nie maja za malo personelu. Jak ta fale klientow obsluza przejscia na ich usluge beda szybsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 NIe dośc ze mnie wywalało wczoraj co chwila i nie mogłem się polączyć przez około 40i minut,to dziś jak tylko ktoś dzwoni,albo ja dzwonie wywala mnie z neta.sprawdź czy masz włączoną opcję kompresji programowej (powinna być off tak jak wszystkie opcje w tym oknie); hint: właściwości połączenia adsl -> zakładka "sieć" -> ustawienia protokołu PPP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L!z@rD Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 ej jak ustawic te kompresje programową ?? gdzie wejsc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 @ Gosu jeśli masz speedtouch`a to masz złe drivery z blokadą do 4mbps, stąd ten max 500kilo, u mnie pingi spadły obecnie w porównaniu z początkiem użytkowania o około 20ms Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3loader Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 3 loader, podłączasz netię po to żeby "dopiec" telekomunikacji czy żeby mieć lepsze łącze xD bo z Twoich wypowiedzi i przeprowadzonych obliczen ile to telekomunikacja straciła to można sobie różnie zinterpretowac Twój cel przejścia na netie ;) Ja chce mieć internet na którym swobodnie będę mógł korzystać z netu a nie pingi w warcrafcie po 900 ... mój kumpel netie założyl :lol2: Pierwsza rzecz - nie chce dopiec TP tylko mam nadzieje, że otworzą oczy i dostrzegą klienta, który od kilku lat musi się godzić na ich absurdalne ceny internetu Druga sprawa ludzie przechodząc na netie tworzą realną konkurencje dla tepsy - stąd moje wyliczenia - byłem ciekawy jak bardzo zmniejszyła się różnica abonentów (neta nie fona) między netią i tp i jakie koszty to za sobą niesie - bo dla nas użytkowników konkurencja może przynieść tylko korzyści, a dodatkowe $$ netii wprowadzić nowe konkurencyjne oferty / rozbudować infrastrukturę i poprawić jakość usług Trzecia sprawa - czytając ostatnie posty zaczynam się zastanawiać czy nie zjebałem przechodząc na netię - bo ta jak widać nie radzi sobie (w moim przypadku tepsa jeszcze nie rozłączyła neta a umowa z netii przyszła dopiero w zeszłym tygodniu) ale tylko pod względem czysto technicznym, myślę że mimo wszystko wykaże się cierpliwością i poczekam sobie spokojnie aż skonfigurują porządnie łącze, ale to tylko domysły, może za 3dni będę tutaj tak jak inni przeklinał net24:) się okaże:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alient Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Dzis zaczela mi smigac Netia faktycznie jest tak jak mialo byc net jest minimalnie szybszy w testach niz standartowe 1024 na speedtest.pl mam Wyniki: Download Speed: 1123 kbps (140.4 KB/sec transfer) Upload Speed: 265 kbps (33.1 KB/sec transfer) Jestem zadowolony ^^ ps. jestem z łodzi jesli ktos cche podpisac umowe z netia moze pisac mi pm (pracuje w netii) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Dzis zaczela mi smigac Netia faktycznie jest tak jak mialo byc net jest minimalnie szybszy w testach niz standartowe 1024 na speedtest.pl mam Wyniki: Download Speed: 1123 kbps (140.4 KB/sec transfer) Upload Speed: 265 kbps (33.1 KB/sec transfer) Jestem zadowolony ^^ ps. jestem z łodzi jesli ktos cche podpisac umowe z netia moze pisac mi pm (pracuje w netii) Nie mam speedtouch'a mam Sagema, ale fakt skoro mi ciagnelo max ze speedem 500 to wychodzilo by na to ze mam jakies ograniczenie bo 4000/8 = 500 6000/8 = 750 więc w zasadzie tak to powinno śmigać-wiadomo to zaelzy od serwow jeszcze. Tak czy inaczej ja z Neti póki co zadowlolny nie jestem i rezygnuje jezeli tak dalej pójdzie,nie będe się męczył z takim gó...wnem. Najgorsze jest to ze na ich ifnoloinni nikt nie odbiera chocby czekac i godzine :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Kurcze a u mnie dziwne rzeczy sie dziaja. Od soboty nie mialem w ogole internetu, wiec myslalem ze TP mnie odlaczyla, ale dzis nagle net zaczal znowu smigac, lecz jego predkosc nie tak jak dotychczas 6MB ale 1MB. Router wykrywa (DL:1312 UL:320 kb/s) Myslalem ze juz moze mam NET24 ale sam nie wiem co to jest. Moze ktos tez tak mial ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 ps. jestem z łodzi jesli ktos cche podpisac umowe z netia moze pisac mi pm (pracuje w netii)A masz dostęp do działu technicznego Netii? Dodzwonić się do nich nie sposób :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...