jorda88 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Licencja w office 2003 "studenci nauczyciele" jest tak sformułowana, że jesteś uczniem / studentem / nauczycielem - kupujesz - możesz używać do końca życia. ALE jeśli skończyłeś, nie kupiłeś w trakcie, kupisz po, to zrobisz to nielegalnie .... Inna ciekawostka wynikająca z tej licencji. Masz w domu ucznia / studenta / nauczyciela (brat / siostra / rodzic / dziecko) - możesz mieć tą wersję office legalnie, ALE jeśli zamieszkacie w dwóch oddzielnych "gospodarstwach domowych" to prawo do użytkowania zabiera ze sobą właśnie ten uczeń / student / nauczyciel .... Nie czytałem licencji która będzie dołączona do office 2007 "home and students" ale z samej nazwy wynikałoby, że do domu, do zastosowań nie komercyjnych będzie można go kupić. No dokładnie Home & students, to nie to samo co Teachers & students :). Bądze dobrej myśli <beer> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwierzak07 Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 Jak w tym Officie mozna zmienic moznawybierac standardowa czcionek.Tzn mam jedna a chcialbym zeby standardowa byla inna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteHroses Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 dobry materiał :) fakt, nowy office moim zdaniem to przełom :D o wiele bardziej mi pasuje niż starsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...